אוכל
  1. בריסקט (צילום: אור גץ)

    בריסקט בתנור: הנתח הכי משתלם שאתם לא מכירים

    בישול ארוך, טעם עמוק ויש לנו גם מתכון מהמם

  2. דרך הבשר- טעם משלנו (צילום: mako)

    מה מבדיל בקר ישראלי מהאחרים?

    נגה וברק יחזקאלי ממשיכים בדרך הבשר של ישראל

  3. בשר בקר ישראלי- סדרת וידאו (צילום: mako)

    "דרך הבשר"- בוקרים ליום אחד

    השף ברק יחזקאלי ונגה ד'אנג'לי משחקים בבוקרים

  4. צלי אסאדו (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)

    5מנות בשריות שצריכות להיות על שולחן החג שלכם

    אלה נתחי הבשר שתבקשו מהקצב וזה מה שתכינו מהם

  5. מועצת הבקר- וידאו (צילום: קשת12)

    "דרך הבשר" - סדרת רשת חדשה

    לאן שף ברק יחזקאלי ייקח את הסטנדאפיסטית נגה?

  6. טאג'ין של לחי עגל ופירות יבשים  (צילום: דרור עינב, mako אוכל)

    5 מתכוני בשר לראש השנה שאפשר להכין יום קודם

    חגיגיים, מרשימים - ויותר טעימים אחרי יום

  7. דרך הבשר (צילום: mako)

    ככה נראה מפגש של שף עם סטנדאפיסטית חריפה

    דרך הבשר: הסדרה של נגה ד'אנג'לי וברק יחזקאלי

  8. תבשיל זנב, ראש ועצמות עם קישואים (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)

    שנהיה לראש: מנה חגיגית ומפנקת שחובה להכין

    תבשיל זנב, ראש, עצמות ברך וסוכר עם קישואים

  9. רוסטביף מנתח פיקניה (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)

    5 מתכוני בשר מושלמים לאירוח בסופ"ש

    הם קלים וזריזים להכנה, ומרשימים חבל על הזמן

  10. לב עגל בתבשיל גזרים ויין אדום (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)

    ככה תוציאו מהקדרה שאתם מכינים את המקסימום

    לבשר שתבחרו יש חשיבות אדירה, אז כדאי שתקראו

  11. קדרת זנב שור (צילום:  from my point of view, ShutterStock)

    גם זול, גם סופר טעים: קדרת זנב שור

    הקצב חמודי דבאח חולק את המתכון החורפי שלו

  12. פאי בשר ישראלי  (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)

    5 מתכונים בשריים שיחממו אתכם בחורף

    כשבחוץ קפוא וגשום - זה מה שכיף לאכול בפנים

  13. בשר מיושן אחרי צלייה (צילום: יעל קפלנסקי)

    להבא כשישאלו אתכם "מיושן או טרי", תדעו לענות

    מה ההבדל בעצם, והאם הוא שווה את הפרשי המחיר?

  14. שייטל (צילום: קשת 12, קשת12)

    באים אורחים ואתם לא יודעים מה להכין להם?

    סטייקים דקיקים של שייטל יעשו לכם את הארוחה

  15. רוסטביף מנתח פיקניה (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)

    חושבים שאתם קרניבורים?

    בואו להוכיח עד כמה אתם באמת אוהבים בשר

  16. רוסטביף של טעימא (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)

    שקית קוקי, שעתיים בתנור ויש לכם צלי עסיסי

    כשיש בשר טוב, בקושי צריך להתעסק איתו

  17. כבד בקר על פולנטת תירס טרי (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)

    אוהבי בשר, היום הוא כל כך היום שלכם!

    מנה אחת שבה גם הבשר וגם התוספת טעימים למות

1