במתחם המסחרי אבשלום סנטר שליד המושבים יבול, תלמי יוסף, נווה, שלומית ויתד נפתחה מזללה חדשה, שבה חן אדרי מאכיל כל היום חיילים ותושבי האזור. את הקירות מקשטים כובעי סומבררו, בשביל האווירה המקסיקנית, והתפריט מציע טורטיות עם בשר (40-45 שקלים) שיכולות להגיע עם צ'ילי קון קרנה, מרגז, אנטרקוט, פרגית, חזה עוף או קבב. יחד עם הבשר נכנסים לטורטייה רטבים כמו רוטב שזיפים, איולי קארי ואיולי צ'ימיצ'ורי. במהלך היום הוא מתפעל את המקום לבד, ובערב מגיעים עובדים לתת יד.
חוץ מרטבים נכנסים לטורטייה גם סלטים וחמוצים, והתפריט כולל גם נאצ'וס עם אבוקדו וסלסה (25 שקלים); תוספות מטוגנות - צ'יפס, צ'יפס בטטה, כרובית מטוגנת, כדורי פירה וטבעות בצל (18-30 שקלים למנה); סלט עם או בלי בשר (30-50 שקלים); וצ'ורוס לקינוח (22 שקלים). יש גם עסקית של טורטייה, צ'יפס ושתייה (65 שקלים). אבל האמת היא שהסיפור של המקום הזה הוא הדבר הגדול באמת.
אדרי עבד באוכל כל החיים. לפני שפתח את קרנה רול בר הוא הכין פלאפל ואפה פיצות במשך שנים, ושימש כזכיין של רשת מזון מהיר. במקור הוא בכלל מבת ים, ולאזור רפיח, כפי שהוא מכנה אותו, הוא הגיע עם אשתו ליאל בעקבות אחיו שהדרים כדי לבנות חיים חדשים. ביום שבת 7.10 היה לו עסק בתחנת הדלק מגן שבעוטף. העובדים של התחנה נעלו את עצמם והצליחו לשרוד, אבל המחבלים השחיתו את המקום והרסו את בית העסק.
גיסו של חן, אחיה של אשתו ליאל, הוא סרן אדיר עובדי ז"ל, מי שהיה באותו היום מפקד הטירונים בבסיס זיקים. עובדי נפל בקרב כשהגן על 100 הטירונים שלו ולזכרו שינתה ליאל, שהייתה אז בחודש התשיעי להריונה, את שמה לאדל. לבן שנולד קוראים נאור אדיר, לזכר האח.
אחרי שהיו מפונים עשרה חודשים והפסידו את שני העסקים שהפעילו באזור העוטף, חן ואדל החליטו לחזור לעוטף ולפתוח עסק חדש. כך נולד קרנה רול בר - מתוך החלטה להביא לאזור את מה שחסר בו, סטריט פוד עם זיקה מקסיקנית. טורטיות למד אדרי להכין במיוחד. "אנשים טובים עוזרים לנו להרים את העסק בלי לבקש כסף", הוא מספר. "בין השאר צלם האוכל גיל אבירם ונועה מ-NSD דיגיטל, וחשוב לנו לומר להם תודה".
קרנה רול בר. אבשלום, ראשון-חמישי 11:30-23:30, 08-6816266. כשר