אוכל

לביבות סלק ומוצרלה

ורודות וטעימות עם חוטי גבינה נמתחים. אחרי כל הלביבות הקבועות של החג - שכבודן במקומן מונח והיו טעימות מאוד - ככה תוכלו להכין בכלום עבודה לביבות סלק מהממות ולהפתיע את כולם בהדלקה האחרונה לחג

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 01/01/25 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ל-15 לביבות קטנות:

3 סלקים מבושלים, מגוררים

כוס מוצרלה מגוררת (כ-100 גרם)

2 כפות עירית קצוצה

שן שום כתושה

ביצה

3-4 כפות קמח

שלושת רבעי כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

רבע כפית פלפל אנגלי טחון

חמאה לטיגון

להגשה:

שמנת חמוצה

עירית קצוצה

אופן ההכנה:

עוד מתכוני לביבות

מתכונים לחנוכה

1 מערבבים את המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה.

2 בעזרת כפות הידיים מעצבים ומלבבים את הלביבות בגודל שרוצים.

3 מחממים מחבת, ממיסים כף חמאה ומניחים את הלביבות. צורבים כל 2-3 דקות מכל צד. 

* מומלץ להגיש לצד שמנת חמוצה ועירית קצוצה

לביבות סלק ומוצרלה (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
לביבות סלק ומוצרלה|צילום: יעל קצב, mako אוכל

עוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב 

או בטיקטוק המהמם שלה

בתיאבון!