לביבות סלק ומוצרלה
ורודות וטעימות עם חוטי גבינה נמתחים. אחרי כל הלביבות הקבועות של החג - שכבודן במקומן מונח והיו טעימות מאוד - ככה תוכלו להכין בכלום עבודה לביבות סלק מהממות ולהפתיע את כולם בהדלקה האחרונה לחג
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 01/01/25
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
ל-15 לביבות קטנות:
3 סלקים מבושלים, מגוררים
כוס מוצרלה מגוררת (כ-100 גרם)
2 כפות עירית קצוצה
שן שום כתושה
ביצה
3-4 כפות קמח
שלושת רבעי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
רבע כפית פלפל אנגלי טחון
חמאה לטיגון
להגשה:
שמנת חמוצה
עירית קצוצה
אופן ההכנה:
1 מערבבים את המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה.
2 בעזרת כפות הידיים מעצבים ומלבבים את הלביבות בגודל שרוצים.
3 מחממים מחבת, ממיסים כף חמאה ומניחים את הלביבות. צורבים כל 2-3 דקות מכל צד.
* מומלץ להגיש לצד שמנת חמוצה ועירית קצוצה
עוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה
בתיאבון!