כבר שנתיים שיאיר אנג'ל וזוגתו לולה מפעילים במתכונת ביתית את אמפולה אלפחורס. לפני כחודשיים הם החליטו למסד את הקשר ופתחו את אמפולה אלפחורס ברחוב אבן גבירול בתל אביב ושם הם מציעים את מרכולתה של לולה, שעלתה ארצה מארגנטינה ורוצה להביא לכולנו את האלפחורס כמו שהוא רואה אותו.
השניים נפגשו בטיול למקסיקו, התאהבו ואחרי תקופה לולה עלתה ארצה עם יאיר. האלפחורס של לולה מגיע במבחר טעמים, לצד האופציה המקורית - אלפחור עדין ואוורירי במילוי של קרם ריבת חלב עשיר ועם תוספת של קוקוס קלוי (הבאנו ארגנטינאית מלידה לבחון את המוצר והיא אמרה שהוא החזיר אותה הביתה בביס).
מלבד הקלאסי התלהבנו מאוד מאלפחור נגרו בציפוי שוקולד 60% קקאו, במילוי ריבת חלב ועוגיית שוקולד. עוד בתפריט: אלפחור סוואבה בציפוי שוקולד חלב, במילוי ריבת חלב ועוגיית שוקולד חלב; לימון - אלפחור בציפוי בשוקולד לבן, במילוי קרם לימון ועוגיית לימון; פיסטאצ'יו - בציפוי בשוקולד לבן, ובמילוי קרם פיסטוק ופיסטוקים עם עוגיית פיסטוק; אלפחור טבעוני עם שוקולד מריר במילוי קרם תות וריבת תות עם עוגיית שוקולד; ואלפחור קפה בציפוי שוקולד חלב ומילוי של קרם קפה וקרמל עם עוגיית שוקולד חלב.
יש עוד שלל טעמים נהדרים והכי חשוב להגיד, האלפחורס של לולה הם קינוח של ממש, עטופים כל אחד בעטיפה יפה שמרגישה כמו מתנה, ועשירים מאוד (בכל זאת, עוגייה לא קטנה עם מילוי וציפוי). לצד האלפחורס מוכרים באמפולה גם כדורים טעימים ברמות של עוגות בטעמים בציפוי שוקולד (הרבה יותר טוב ממה שזה נשמע ומזכיר קצת מלית מרציפן) וכן עוגות לחגיגות משפחתיות.
המקום פתוח בימים ראשון עד חמישי בשעות 08:00-21:00 ושישי בשעות 08:30-16:30. ניתן להזמין גם במשלוחים.
אמפולה אלפחורס. אבן גבירול 54, תל אביב