יוצרים

ריטה גולדשטיין

  1. טורבו. גלידת חלבון של דני אבדיה (צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור)
  2. שיפוד כרוב. קולינה  (צילום: שי שמואלי, יחסי ציבור)
  3. מסעדת בוץ (צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור)
  4. ניוקי ריקוטה. עלמא (צילום: הילה אבידן, יחסי ציבור)
  5. אייל שני (צילום: רן יחזקאל)
  6. ביסק סרטנים של מסעדת פאלט (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)
  7. זו כנראה היפנית הכי זולה בתל אביב. ASA (צילום: דן פרץ, יחסי ציבור)
  8. עוגיות מזרחיות של אחוה (צילום: ריטה גולדשטיין)
  9. תפריט בוקר צרפתי ומפנק. בל עמי  (צילום: נועם פירסמן, יחסי ציבור)
  10. לברק באטר מסאללה של הלנה בנמל. מנה שהיא תענוג (צילום: דן פרץ)
  11. אנגולוטי של לאמור (צילום: רונלד זילברמן, יחסי ציבור)
  12. נוטלה צמחית (צילום: ריטה גולדשטיין)
  13. קונה, חיפה (צילום: יעל גבריאלי, יחסי ציבור)
  14. מסעדת זקס ברחובות. יש פה נטייה להמתיק (צילום: אסף קרלה)
  15. סמוסה של טאלי לאמה (צילום: רועי יוספי, יחסי ציבור)
  16. רוטולו של נונו. מנת פסטה עשירה ומנחמת (צילום: דניאל לילה , יחסי ציבור)
  17. עוגת שוקולד של דניאל עמית. מיועדת לאכילה בכפית (צילום: ריטה גולדשטיין)
  18. שרימפס, מולאם (צילום: נועם פריסמן, יחסי ציבור)
  19. שרימפס בחמאה ושום, גמברינוס (צילום: גיל גוטקין, mako אוכל)
  20. מריפוסה. קרם ברולה (צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור)