כבר בפתיחה המסקרנת לפני קרוב לשלושה חודשים הזהרנו שככל שזה נוגע למיזמים קולינריים של השף יונתן רושפלד בשנים האחרונות - אוכל טוב אולי יש, אבל יציבות פחות. וכך, אחרי שאכלנו לראשונה במסעדת רושפלד החדשה רק בתחילת חודש ינואר, וחשבנו שמדובר בווריאציה מסקרנת לאוכל של רושפלד ובאחת ממסעדות השף הכשרות היותר מבטיחות שנפתחו לאחרונה - היום נודע כי המקום נסגר לאלתר, ובפתאומיות.
בסמיכות לאחד מהמועדים העמוסים ביותר במסעדות ברחבי הארץ, הוולנטיינ'ז, קיבלו סועדים שהזמינו מקום למחר ולהמשך השבוע הודעה מהמסעדה שמבקשת מהם לא להגיע. בהמשך ניסינו גם אנחנו להזמין מקום במסעדה, וזכינו בשילובים משתנים של צליל תפוס וצלצול ללא מענה.
פנינו לשף יונתן רושפלד לתגובה, והוא מסר: "הפרויקט הוקם לחצי שנה על מנת למקסם את עונת החורף. בעקבות הקושי התפעולי של מסעדת שף במקום הגיאוגרפי הנ"ל הוחלט לסיים את הפעילות כעת". מהמלון טרם נמסרה תגובה רשמית לסגירה.
בניגוד לדברים האלה, לפחות על פי המידע שנמסר לעיתונות עם פתיחת המסעדה - הפרויקט כלל לא הוגבל בזמנים, ולבעלי מלון פנדה בנווה אטי"ב, שבו פעלה המסעדה, היו מגוון תוכניות להמשך התפתחות יחד עם רושפלד, שבהמשך אמור היה גם להפעיל את ארוחת הבוקר של המלון.
מבית המלון נמסרה התגובה הבאה: השף רושפלד בחר מסיבותיו לסיים את עבודתו, אנחנו מאחלים לו הצלחה בהמשך הדרך. מלון פנדה בנווה אטי"ב ימשיך להציע לאורחיו חווית אירוח ייחודית ואיכותית