מצרכים

לתחתית:
6 חבילות קטנות של ופל לואקר טורטינה לבן.
מלח גס

לקרם קוקוס:
חבילת וופל לואקר קוקוס שוקולד לבן

לקרם מסקרפונה :
250 שמנת מתוקה
250 מסקרפונה
80 אבקת סוכר

לקישוט:
אבקת פירות יער
מיני עלי בזיליקום

אופן הכנה

לתחתית: 
טוחנים את הוופלים עם קורט מלח גס, משטחים בגובה חצי סנטימטר על נייר אפייה ומקפיאים כ10 דק עד להקשחה. אחר כך מוציאים מהמקפיא וקורצים עיגול בגודל הרצוי.
שומרים במקרר.

לקרם קוקוס:
טוחנים וופל לואקר קוקוס ושוקולד לבן ומזלפים פס דק מעל הדסקית שקרצנו מוופל הטורטינה.

לקרם מסקרפונה:
מקציפים את כל החומרים עד לקרם יציב (להיזהר לא להקציף יותר מידי) מזלפים את הקרם מעל הרינג שקרצנו וקרם הקוקוס בעזרת צנטר.

לסיום, מעטרים באבקת פירות יער (ניתן לעטר גם באבקת קקאו או כל דבר אחר שאתם אוהבים) ומוסיפים עליי בזיל ליופי.