אוהבים בירה? איזו שאלה, ברור שאתם אוהבים. אז בדיוק בגלל זה פגשנו את עופר חבקין, סומלייה הבירה של "IBBL CARLSBERG" וחזרנו עם 5 טיפים לחווית בירה טובה באמת. אז איך עושים את זה נכון? בדיוק כך:
- בירה פותחת את התיאבון
מארחים לארוחה? הגישו בירה כאפרטיף. המרירות הנעימה פותחת את התיאבון ומכינה את הבטן לארוחה. - מזגו את הבירה לכוס
80% מהחוויה החושית היא בריח. לא הייתם שותים יין מהבקבוק, נכון? - בירה שותים תוך רבע שעה
בירה שנמזגה עוברת תהליך חימצון שעשוי להותיר טעם לוואי. ראש הקצף מאט את התהליך. אם אתם שותים לאט, עדיף שתזמינו שליש. - לשתות מכוס נקייה
מזגו לכם בירה בכוס עם בועות על הדפנות? כנראה שהיא לא הכי נקייה. אל תתפשרו ובקשו חדשה כדי לקבל את חוויית הטעם המושלמת. - זה בסדר, כרס בירה זה מיתוס
בשליש בירה יש פחות קלוריות מכוס קפה הפוך, משהו כמו 140 קלוריות. פרגנו לעצמכם אבל תמיד הקפידו לשתות במידה.לכתבות נוספות על בירה היכנסו>
יותר בריאה מקפה, פחות משמינה מיין: 6 דברים שלא ידעתם על בירה
אחת ולתמיד: מה זה בירה קראפט ומה זה לאגר?
*אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת.