רשת פוקס ניוז הסכימה לשלם 787 מיליון דולר לחברת "דומיניון", שהפעילה את מכונות ההצבעה בבחירות לנשיאות ארה"ב, במסגרת הסכם פשרה בין החברות. הפשרה מגיעה זמן קצר לפני פתיחת המשפט בתביעה שהגישה "דומיניון" נגד פוקס בטענה שהרשת הפופולרית הפיצה תיאוריות קונספירציה שקריות לגבי זיוף תוצאות הבחירות במכונות ההצבעה של "דומיניון", ובכך פגעה במוניטין החברה.
התביעה שהגישה "דומיניון" לפני הסכם הפשרה הייתה על סך 1.6 מיליארד דולר. לפי טענות התביעה, רשת פוקס הפיצה מידע שקרי בזדון כשטענה שהמכונות של חברת "דומיניון" היו חלק מזיוף תוצאות הבחירות לנשיאות בשנת 2020 לטובת הנשיא ביידן. "דומיניון" הצליחה להשיג ראיות על התכתבויות פנימיות בין בכירים ברשת פוקס שמוכיחות שאלו ידעו שתיאוריות הקונספירציה לגבי גניבת הבחירות שקריות, אך המשיכו ביודעין להפיץ מידע שקרי למיליוני צופיהם. לפי העדויות, בחברה דחפו את הנרטיב של הנשיא לשעבר טראמפ משיקולים עסקיים.
"האמת חשובה. לשקרים יש השלכות", אמר עורך הדין של "דומיניון". מנכ"ל החברה ג'ון פאולוס כינה את הסכם הפשרה "היסטורי" בשל הנכונות של פוקס להודות בהפצת שקרים: "לאורך ההליך חיפשנו לקיחת אחריות מצד פוקס. אנחנו מאמינים שהראיות שנחשפו בתיק הזה מדגישות את ההשלכות של הפצת שקרים. דיווח אמת בתקשורת הוא חיוני לדמוקרטיה".
עוד לפני פתיחת המשפט, השופט בתיק קבע שפוקס הפיצה מידע שקרי לגבי "דומיניון". "הראיות שהוצגו בתיק מראות שברור כשמש שאף אחת מהטענות של פוקס לגבי "דומיניון" והבחירות ב-2020 אמיתיות", כתב השופט מוקדם יותר החודש.
למרות הסכם הפשרה עם "דומיניון", הצרות המשפטיות של פוקס לא נגמרו. גם חברת "סמרטמטיק", שגם היא הייתה אחראית על מכונות הצבעה בבחירות, הגישה תביעה נגד רשת החדשות בסך 2.7 מיליארד דולר. בנוסף, מחזיק מניות של החברה הגיש נגדה תביעה בטענה שהיא הפרה את חובת האמון כלפיו בכך ששידרה מידע שקרי לגבי תוצאות הבחירות.