אנחנו יודעים, אכלתם מספיק. אחרי חודש שלם של סעודות משפחתיות, דומה שאכלנו לכל השנה. וראו זה פלא, אנחנו רעבים שוב, אבל למשהו קליל יותר, נמס בפה, כזה שמרגיש כאילו כמעט ולא אכלנו יותר מדי. אז מלבי. אין על הקינוח היפהפה הזה שלא דורש יותר מדי עבודה, אבל לגמרי נותן שואו על השולחן. הנה חמישה מתכונים למלבי ששובר שגרה, למרות שבינינו -הדבר שאנחנו הכי רוצים עכשיו זו שגרה.
מלבי חלב קוקוס עם ריבת תותים ומי ורדים
הקינוח המסורתי והאהוב בגרסת פרווה שלא מתפשרת על הטעם. ואם זה לא מספיק, השדרוג של ריבת התותים במקום סתם סירופ הופך את המלבי הזה לקינוח שאתם חייבים לנסות.
למתכון, היכנסומלבי עם קרם דלעת וביסקוויט פיסטוק
הקינוח המוכר בטוויסט מגניב: מלבי עם נגיעות של קרם דלעת מתובל בהל, זילופים של מרנג מי ורדים וביסקוויט פיסטוק חלבי. נשמע מסובך? הכל ביחד שעה עבודה.
למתכון, היכנסומלבי עם סירופ מייפל ושבבי קוקוס
המלבי הזה הוא לא רק פרווה וטבעוני, הוא גם מגיע עם סירופ מייפל מתוק במקום סירופ אדום זרחני, ושבבי קוקוס פריכים שהם לגמרי שידרוג מהקוקוס המגורד.
למתכון היכנסומלבי עם חליטת פירות
במקום התוספת הרגילה של קוקוס ובוטנים, קבלו תוספת של חליטת פירות מתוקה, עם אקסטרא קינמוןמלבי יוגורט ופירות יער
הקינוח הבלקני האהוב בתוספת יוגורט וציפוי סגלגל של פירות יער חמצמצים. מכינים מינימום 4 שעות לפני ההגשה כי הוא צריך להתייצב.
למתכון היכנסומלבי פיסטוק טבעוני
אנחנו בעד קלאסיקה אבל המלבי הירקרק הזה לגמרי שבה את לבנו. הסוד הוא במחית הפיסטוק ובמתכון הקליל. נסו את זה ומהר.
למתכון היכנסו