לפעמים נדמה שטבעות בצל לא מקבלות מספיק קרדיט בתור תוספת ושהן עמדות בצילה של התוספת הכי פופולרית ככל הנראה: צ'יפס. לכו תתווכחו עם צ'יפס.
אבל לטובת כל אלו שיודעים להעריך את העונג שבאכילת טבעות בצל, ואנחנו יודעים שיש כאן כאלה, הטיקטוקר chefway מציע פתרון לאחת החוויות הכי מתסכלות שטמונות באכילת טבעות בצל: הרגע החמקמק שבו נותנים ביס בטבעת בצל (עם מטבל או בלי מטבל - פחות רלוונטי במקרה הזה) והציפוי הפריך של פירורי הלחם מתפרק וקורס, מה שמשאיר בצל ערום ולא פריך.
@chefway Onion Ring hack #foodhack ♬ original sound - Way
אם כך, לפי השף מטיקטוק, כל מה שעליכם לעשות הוא פעולה קטנה ופשוטה שבקושי גוזלת זמן או מאמץ. מה שצריך לעשות זה להסיר מהחלק הפנימי של הטבעת את השכבה הדקיקה (זאת שמזכירה מאוד יריעת ניילון דקיקה) וככה הציפוי נתפס כמו שצריך ולא יורד עם ביס הראשון.
אז איך עושים את זה?
לפני הכל פורסים את הבצל לטבעות, ואחר כך מקפיאים את הטבעות. לאחר מכן מוציאים את הטבעות מהמקפיא ושוטפים תחת מים חמימים. אחרי ששוטפים מסירים את קרום התא הדקיק הפנימי של הבצל. לא מעט מגיבים טוענים שניתן להסיר את הקרום הדקיק גם ללא הקפאה מקדימה, אבל בכל מקרה, הדבר הכי חשוב שיש לקחת בחשבון הוא שבשיטה הזאת טעמו החריף והחזק של הבצל מאבד מעוצמתו.