לחובבי השוקולד: ברנדי אלכסנדר
מערבבים 2 מנות קוניאק, מנת ליקר שוקולד, מנת שמנת ומקשטים מעל במעט אגוז מוסקט מגורר.לחובבי השחיתות: מאדסלייד
מערבבים מנת וודקה, מנת קלואה, מנת אייריש קרים, כדור גלידת וניל וכוס קרח ומשקשקים היטב. מוזגים לכוס ומפזרים מעל שוקולד מגורד או סירופ שוקולד למושחתים באמת.לחובבי הבננה: דירטי בננה
מערבבים 2 מנות רום מיושן, מנת קלואה, מנת ליקר בננה, מנת שמנת מתוקה, מנת חלב ובננה בשלה אחת וטוחנים בבלנדר. מעבירים לכוס גבוהה (אפשר לקשט אותה בשוקולד לפני כן).לחובבי הבראנץ': פונץ' חלב
מערבבים מנה וחצי של ויסקי, חצי מנה של רום כהה, חצי מנה של סירופ וניל עם שתי מנות חלב ומשקשקים היטב. מעבירים לכוס ומקשטים באגוז מוסקט או קינמון.לאוהבי הקלאסיקות (והקפה): רוסי לבן
מערבבים היטב בכוס עם קרח מנה של וודקה עם מנה של ליקר קפה. מוסיפים בעדינות מלמעלה מנה של שמנת מתוקה.לאוהבי החיים הקלים: לאטה אייריש קרים
אפשר גם ללכת על הכי פשוט שיש: מנת אספרסו, חלב חם ולסיום ונגיעה של ליקר אייריש קרים. רוצים אותו קר? החליפו את המוקצף בחלב קר והוספת קרח לכוס.לחובבי הגלידה: קרה ושיכורה
כדור גלידת וניל מפנק, מנת אספרסו ושוט של ליקר אגוזים. מוזגים את הקפה ואת הליקר ישר על כדור הגלידה.