מלבד שידורים חוזרים בימים שהיה פה שמח וחדשות מסביב לשעון, אוהדי הספורט מחפשים את התחליף לטעם הממכר הזה של משחק כדורגל שסוגר את היום, אבל החדשות הרעות לאוהדי הספורט הן שפשוט אין דבר כזה. גם אלה שהתרגלו לעשות פעילות ספורטיבית באופן יום-יומי מוצאים את עצמם כלואים בין הקירות ומנסים להתרגל למצב. לדברי פבלו רוזנברג, זמר וחובב כדורגל מושבע, המצב קשה מנשוא: "כדורגל זה אסקפיזם טהור, עוגן".
לעדכונים נוספים ושליחת הסיפורים שלכם - היכנסו לעמוד הפייסבוק של החדשות
מלבד המעריצים, נפגע נוסף ממצב החירום הזה הוא ערוץ הספורט, שהיה אמור להיות בימים אלה בהכנות האחרונות לקראת מבצע השידורים הנרחב של אולימפידאת טוקיו 2020. האולימפיאדה נדחתה בשנה, וגם אירועי הספורט הנוספים שאמורים היו להתקיים בוטלו או נדחו.
אך לדברי נדב יעקבי, פרשן כדורגל בערוץ, תמיד יש על מה לדווח בעולם הספורט. "דברים קורים בספורט העולמי, למשל אולימפיאדה שנדחית - אלה סיפורים ענקיים ותמיד יהיה על מה לדבר כי הדברים קורים", הוא מסביר. "מה שכן, יש קצת זמן לנוסטלגיה להעלות כל מיני סיפורים, שזה תמיד כיף".
אמנם ישראל איננה מעצמת ספורט, אבל בשנים האחרונות הספורט העממי צבר תאוצה בארץ. אצל לא מעט אנשים חלק מרכזי באורח חייהם היה לצאת לרוץ, לרכוב לשחות - וכעת הם כלואים בין הקירות. אסתר אוצ'יגבה משה, אולטרה מרתוניסטית ומאמנת ריצה, מעבירה עם שתי בנותיה שיעורי כושר קצרים בדף הפייסבוק של עיריית לוד. "הדבר היחיד שהיה המפלט שלי שזה הריצה - גם אותה לקחו לי", היא אומרת.