בזמן שהשיחה של נתניהו לנשיא המדינה כי "עלה בידו" להרכיב ממשלה מתקרבת ואמורה להיות עד חצות, הערב (רביעי) נראה כי בן גביר יכול לסמן לעצמו הצלחה נוספת במסגרת המו"מ הקואליציוני. ל-N12 נודע כי מפלגתו "עוצמה יהודית" צפויה לקבל נציגות בוועדה למינוי שופטים - ככל הנראה על חשבון מכסת חברי הכנסת.
לממשלה הנכנסת יהיו 2 נציגים בוועדה. הראשון הוא שר המשפטים, שמסתמן שיהיה יריב לוין, ושרה נוספת. על כן הנציגות של "עוצמה יהודית" תהיה מהמכנסה של חברי הכנסת, ואחד השמות הבולטים לנציגות הוא של לימור סון הר-מלך.
בתוך כך, לידי N12 הגיעו ההישגים של עוצמה יהודית במו"מ הקואליציוני:
- ייקבע בחוק עונש מינימום של שלוש שנות מאסר על פשיעה חקלאית
- גביית דמי חסות מינימום שלוש שנים
- חוק דרומי יתוקן כך שיחול גם על בסיסי צה״ל
- יחוקק חוק חסינות לחיילי צה״ל ואנשי כוחות הביטחון (נוסח יקבע בהמשך)
- יחוקק חוק שקובע שהסתה נגד הציבור החרדי תיחשב גזענות
- הממשלה תקדם איסור הנפה או הצגה של דגלי אש״ף במוסדות הנתמכים על ידי המדינה או רשויות מקומיות
- הממשלה תכיר בבאר שבע כעיר מטרופולין והעיר תכנס לרשימת היישובים הזכאים לזיכוי ממס הכנסה
- משרד המשפטים יבחן מבצע שמיטה לחייבים בהוצאה לפועל
בעוצמה יהודית התייחסו לפרסום ב-N12 ומסרו: "יו"ר עוצמה יהודית חה"כ איתמר בן גביר מנהל עדיין את המשא ומתן עם הליכוד. לא ברור אם ההסכם יצא לפועל עוד הערב. מאחורי ההודעות שפורסמו בנושא ההסכמים, עומד יונתן אוריך דוברו של נתניהו, אפשר להתקשר אליו ולקבל פרטים".
במסגרת המו"מ הקואליציוני השותפות כבר הסכימו על חקיקת פסקת ההתגברות ברוב של 61 בשבועות הקרובים, ולצידה כפי שפרסמנו ב"מהדורה המרכזית" בתחילת החודש יוזמים מהלך לשינוי הרכב הוועדה ולשינוי הבחירה האוטומטית של נשיא בית המשפט העליון. יחד עם זאת דיווחו שהשותפות לא השיגו הסכמה באשר לאופן שבו ישונה הרכב הוועדה.
אחת הסיבות לשינויים הללו הוא הרצון של הקואליציה הבאה למנות יותר שופטים שמרנים, שמלכתחילה יתערבו פחות בהחלטות הכנסת. השותפות הקואליציוניות כבר הסכימו לשנות בקרוב את הרכב הוועדה לבחירת שופטים כדי שיוכלו להשפיע ביתר קלות על שני המינויים החדשים לבית המשפט העליון ועל זהות נשיא בית המשפט העליון הבא שצפוי להתחלף בעוד שנה, אז תסיים נשיאת בית המשפט העליון אסתר חיות את כהונתה.
השותפות הקואליציוניות עדיין דנות על האופן שבו ישונה הרכב הוועדה למינוי שופטים, וחלק מהמפלגות כבר הגישו את הנוסחאות המועדפות עליהן. כך, למשל, בציונות הדתית ובעוצמה יהודית מציעים להוסיף עוד שישה פוליטיקאים לוועדה.
הוועדה לבחירת שופטים מורכבת מתשעה חברים, ביניהם נשיא בית המשפט העליון, שני שופטים אחרים של בית המשפט העליון, שר המשפטים ושר אחר שתקבע הממשלה, שני חברי הכנסת שתבחר הכנסת, לרוב נציג קואליציה ונציג אופוזיציה, ושני נציגים של לשכת עורכי הדין שתבחר המועצה הארצית של הלשכה.