שיתוף פעולה מסקרן בין מלון אלקונין בתל אביב לשף אביתר מלכה והמסעדן יונתן גרינברג. הצמד "השתלט" על החלל בקומה הכניסה שבו שכנה בעבר מסעדת ל'אפוק של קבוצת רבושון הצרפתית, אך נסגרה כעבור זמן קצר.
מלון אלקונין ממוקם בבניין לשימור בנוה צדק שנבנה ב-1913 ושימש כמלון הראשון בתל אביב. המבנה נרכש לפני מספר שנים בידי קבוצת משקיעים בהובלת דומיניק רומנו ושופץ באופן מקיף במשך יותר מעשור. עם פתיחתו הושקה במלון מסעדת ל'אפוק שהופעלה בידי קבוצת הקולינריה הבין-לאומית הגדולה רבושון בעלת יותר מ-30 כוכבי מישלן. אלא שהמסעדה לא התאימה לנוף הישראלי ונסגרה.
גרינברג ומלכה מנהלים יחדיו בשנים האחרונות את בר היין והאוכל "וינונה פוראבר". לאחרונה הם השתלטו על החלל במלון ופועלים בו כאחראים על תחום המזון והמשקאות. במסגרת זו הם אחראים על ארוחות הבוקר, בית הקפה, הגג ויוסיפו לפעילות בקרוב גם את המסעדה.

תפריט המסעדה החדשה עדיין בשלבי גיבוש אחרונים, אך כבר כעת ידוע שהכיוון יהיה ים-תיכוני ומשוחרר הרבה יותר מהניסיון הלא מוצלח של רבושון.