פנקייק תירס מפנק ברמות
מי שהפנקייק הזה מזכיר לו את הקצ'אפה הוונצואלנית לא טועה: מדובר בקרוב משפחה של אותה קצ'אפה אהובה, שגם יומה לככב פה יגיע. את הפנקייק הזה מכינים מתירס טרי (כן, אפשר קפוא ומופשר), ביצים וקצת קמח (רגיל או קמח תירס), ובתוכו מצפינים פרוסה של גבינה צפתית. כמה מתאימים השניים האלה יחד, מבינים רק בתוך הביס.
פסטה ברוטב עגבניות בדקה
מכירים את הפסטות הפשוטות ברוטב אדום, שאיכשהו מצליחות להיות יותר טעימות ממנות הפסטה המושקעות והמפונפנות ביותר? תופעה מתסכלת מאוד, אבל לא כשאתם בצד של הפסטה עם רסק העגבניות. אז המתכון הזה לוקח את הפסטה ברסק רק צעד אחד קטנטן קדימה, ומוסיף לסיפור שמנת מתוקה. זהו, רסק עגבניות ושמנת מתוקה הם המרכיבים היחידים ברוטב הזה (אוקיי, מלח). ומה שהכי פדיחה זה שהוא ממש ממש טעים.
מתכון: פסטה ברוטב עגבניות בדקה
פשטידת פתיתים
מבחינה תזונתית פתיתים לארוחת ערב זה קצת קשוח, ולכן אנחנו מחבבים את הפשטידה הזאת, שלמרות שכולה זועקת "פחמימה ריקה" - היא דווקא מכילה הרבה יותר מזה. אז כן, הילדים שלכם יאכלו פתיתים לארוחת ערב, אבל גם קישואים, בצל, ביצים וגבינה בולגרית. ואם על הדרך נפטרנו משאריות הפתיתים משלשום, שלא היו מתקבלות בשום צורה אחרת - דיינו.
שבוע טוב!