הקאמבק של השנה בתחום המזון המהיר: רשת המזון המהיר "מק דיוויד", שפעלה בישראל במהלך שנות ה-80' וה-90', ונסגרה בשל התחרות עם ענקיות המזון "מקדונלד'ס" ו"בורגר קינג" - חוזרת לישראל. הסניף החדש של הרשת יפתח בנצרת עילית בעוד כשבוע, וזכייני הרשת מבטיחים סניפים נוספים ברחבי הארץ כבר בשנה הקרובה.
בעלי הרשת הוא יוסף אשקר, והזכיין החדש, נדב קרודו, החזיק בעבר בזכיינות רשת "בורגר ראנץ'". "מק דיוויד עומד בכל הסטנדרטים המתקדמים בענף המזון המהיר. עם מעט חוצפה ישראלית, הוא יכבוש את מקומו כאלטרנטיבה הראויה לבילוי ברשתות המזון המהיר".
ומה באשר לתפריט החדש? מי שירצה לסעוד ברשת המסעדות הישנה-חדשה, יוכל ליהנות מנקניקיות "הוט-דיוויד" להן ניתן יהיה להוסיף תוספות בשירות עצמי, ארוחת ילדים "דיוויד קידס" הכוללת הפתעה, כנפיים ברוטב צ'ילי, המבורגר מקסיקני חריף, שניצל כפול ועוד. ברשת מבטיחים שאת כל המנות ניתן יהיה להפוך לחריפות עוד יותר, על פי מידת רצון הלקוח. מחיר ארוחה רגילה, ללא הגדלה, יעמוד על 29.90 שקלים.