מאפיית מטרלו של עדי פרץ בקיבוץ עין זיוון הפכה כבר מזמן ליעד קולינרי מועדף. זה גם לא הביקור הראשון שלה בעיר הגדולה - בקיץ האחרון שבו פרץ הגיע ארז את צוות העובדים, הציוד והגיע עם תוצרתו לשרונה מרקט - התוצאה הייתה תורי ענק והתלהבות אדירה גם מצד אלו שכבר הצפינו עד מטרלו ורק חיכו להזדמנות לטעום שוב את המאפים וגם מצד כל אלו שעבורם זה היה מפגש ראשון עם ממלכת הקרואסונים של מטרלו והפופ אפ חסך להם נסיעה עד לרמת הגולן.
עכשיו, אחרי חודשים קצת יותר שקטים של עבודה לצד הלחימה בצפון וקהל סועדים שמרכיב בעיקר חיילים ומילואימניקים, עדי פרץ החליט לארוז שוב את המאפייה ולהגיע בעצמו למרכז: "החודשים האחרונים ביטלו הרבה מפגשי בוקר משמחים בינינו ובין הלקוחות הקבועים שלנו, מנעו ממטיילים להגיע והפכו את היומיום השגרתי למסובך. בדיוק בגלל זה החלטנו להתקרב, לארוז את 'מטרלו' לטיול של חודש במרכז ולהביא אותנו, אחד לאחד, לאמצע תל אביב".
מה אוכלים?
נתחיל עם כריכי הקרואסון המופלאים של מטרלו: קרוסון ביצה מקושקשת, פרמזן, קממבר וריבת בצל/כמהין; דג נא, תירס חרוף, קרם שקדים מלוח ופלפל חריף; פטריות וגבינת עיזים; שרימפס ובצל חרוכים;פורל וצזיקי; תפוח אדמה וגרבלקס; סביצ'ה או טרטר דג; ועוד. מלבד אלה, צפויים גם כריכים על בסיס תוצרת השוק היומית וגם שיתופי פעולה עם שפים ואופים - הכל לפי החשק וההיצע. טווח המחירים לכריכי קרואסון: 44-70 שקלים.
הגזרה המתוקה לא נשארת חייבת ומציעה תפריט מאפים שמאוד קשה לבחור ממנו. בין ההיצע: קרואסון גנאש שוקולד חלב ומריר מתובל בטונקה; "מגדל" בצק זעפרן עם קרם גבינה, פירות עונתיים וזעתר; קרואסון משולש ממולא קרם; עוגת אגוזי לוז וחמאה חומה עם גנאש קרמי; מאפה קדאיף עם פיסטוקים קלויים וקרם ירקרק ובהיר, הל וקרם פרש; מאפה קרם חלב וטופי; מאפה אגסים ביין אדום וגנאש מוקצף של שוקולד לבן והל; קווין אמאן עם חמאה מלוחה ופרלינה פיסטוק; ועוד ועוד טווח מחירי מאפים: 18-20 שקלים.
פופ אפ מטרלו בשרונה מרקט. 21.2-22.3, ימים שני-שבת (ראשון סגור) החל מ-8:00 ועד שנגמר.