מחברת "שקדיה" נמסר בתגובה: "זיתי רמת הגולן הוא שם של מותג, בדומה ל'קפה טורקי עלית', שלא מעיד על ארץ מוצאו, וכמו 'אורז פרסי של סוגת' שמקורו בתאילנד. על גבי הבקבוק מסומן שם היצרן וארץ הייצור כנדרש בחוק".
מ"יד מרדכי" נמסר בתגובה: "חברתנו היא קניינית שמן הזית הישראלי הגדולה ביותר. בעת מחסור אנו רוכשים שמן זית איכותי ממדינות אחרות. הכל נעשה בשקיפות ובהתאם להנחיות המדינה בנושא וכך נעשה גם בעתיד".
ממכוורת עמק חפר נמסר בתגובה: "עמק חפר הוא שם המותג ההיסטורי של המכוורת, שהוקמה ומנוהלת כקואופרטיב של חקלאים. עם השנים התרחבה המכוורת וכיום היא קולטת דבש מדבוראים בכל חלקי הארץ. מאחר וצריכת הדבש בארץ גבוהה מהיקף הייצור, מבצעת המכוורת גם ייבוא משלים שעומד בכל דרישות האיכות והתקנים ומסומן כחוק. אנו מתפלאים על כך שהתאחדות האיכרים שאמורה לייצג את החקלאים בישראל פועלת במקרה זה נגדם".
מ"זיתא" נמסר בתגובה: "זיתא משווקת שמן זית איכותי שרובו ככולו מבוסס על שמן זית ישראלי. בשנים האחרונות הצריכה של שמן הזית עולה ונוצר חוסר גדול מאוד של שמן זית בישראל, ולכן זיתא נאלצת לבצע מידי פעם השלמה לשמן הזית הישראלי עם שמן זית איכותי מאירופה".