יום לאחר הניצחון הסוחף של אינה קראבצקי בתחרות הבישול "מאסטר שף", היא חושפת את דעתה על ההתמודדות והמתחרים: "לכולם היתה תחרות הוגנת", היא מספרת ומעניקה מתכון סתווי לארוחה קלה וטעימה.

"תמיד ידעתי שלאוכל יש כוח. היה לו הרבה כוח עלי", מנסה להסביר אינה את סוד ההצלחה של התכנית. "אני יודעת שהרבה אנשים אוהבים ומושפעים מאוכל, והתכנית עסקה בדברים יפים ולא מלוכלכים", טוענת אינה.

את הטענות שנשמעו לגבי הזכייה אומרת אינה: "הצ'אנס היה שווה שלכולם התחרות היתה הוגנת, ותמיד קשה להפסיד. אני מודה לא הייתי רוצה להיות במקום של המפסידה. "אלקנה מבשל מדהים וזה לא תחרות של מנצחים או מפסידים", מתעקשת אינה. "זאת תחרות של רק טוב, כי איך אפשר להפסיד באוכל?".

כאשר נשאלה על הפאשלה הגדולה ביותר שהיתה לה במהלך התכנית, הודתה במהירות אינה כי ללא ספק מדובר בבישול הריזוטו. "כל כך הייתי מרוצה וחשבתי שהוא הכי טוב בעולם וקטלו אותי עליו", מתוודה אינה. "כנראה שלא נתתי לו מספיק זמן והוא היה סמיך מידי".

המאסטר שפית הטרייה לא שכחה להעניק מתכון סתווי ומפנק לכל מי שמעוניין בארוחה קלה וטעימה.

המרכיבים:

3 שיני שום
1 בצל סגול חתוך לרבעים (חצאי ירח)
1/2 חבילה של פטריות שמפניון חצויות
1/2 פלפל חריף חתוך לעיגולים
100 גרם עגבניות שרי חצויות
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
חבילת פסטה

הכנה:

מבשלים את הפסטה (אל-דנטה).                                                             מקפיצים במחבת עם שמן זית את רצועות חזה העוף מתבלים במלח ופלפל.
מקפיצים את חזה העוף עד להזהבה ומורידים מהאש.
אחרי שהוצאנו את חזה העוף, מקפיצים באותה מחבת את פטריות השמפיניון ומוסיפים בצל, שום, פלפל חריף ועגבניות שרי.
מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים כדקה.
ולאחר מכן מחזירים את חזה העוף למחבת מוסיפים את הפסטה ומקפיצים את הכול תוך כדי ערבוב
מוסיפים פטרוזיליה ומערבבים מוסיפים כמה טיפות של שמן זית ומגישים.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לחדשות 2 בפייסבוק