השחקן תומר קאפון התנצל על האופן שבו התבטא נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו, לאחר שצפה בסרט "תיקי ביבי" וכינה אותו "חתיכת חרא". בפוסט שהעלה הלילה (בין שבת לראשון) לחשבון האינסטגרם שלו, כתב קאפון כי "הדברים נכתבו מתוך סערת רגשות, כאב אמיתי ותחושה מבהילה".

"האמת היא שכשחקן, אני ממש לא מחפש פרסום בהקשר של פוליטיקה, אני לא שם", פתח השחקן את דבריו. "ראיתי שהדברים שכתבתי קיבלו הד תקשורתי בשבוע שעבר. הם נכתבו מתוך סערת רגשות, כאב אמיתי ותחושה מבהילה שהציפה את החושים אחרי שצפיתי בסרט 'תיקי ביבי' - ושוב, אותה תחושה לאחר תחקיר 'עובדה' על מכונת הרעל. לצערי, אני מרגיש שהשפה הישירה והבוטה שהשתמשתי בה רק הוסיפה שמן למדורות שגם ככה בוערות במדינה שלנו ועל זה אני מצטער. אני לא רוצה להיות חלק משיח מפלג כזה. זה לא אני. אני לא השמאל, אני לא הימין, אני לא אנחנו ולא הם".


קאפון בן ה-39, שמככב בימים אלה בסאטירת גיבורי העל המצליחה "הבנים" של אמזון ובקומדיה הרומנטית "בקרוב אצלי" בקשת 12, עוד ציין כי "בכתבה שיצאה לאחרונה, שיתפתי שאני מקבל איומים על חיי מפרו-פלסטינים, בגלל שאני ישראלי גאה שעושה הסברה לטובת המדינה בחוץ לארץ. כמה עצוב לי עכשיו שאני אשכרה מקבל איומים על חיי מתוך הבית שלי. הארץ שלי. אנחנו מאבדים אחיזה. מגיע לנו שיהיו ידיים אחראיות על ההגה, שינהיגו אותנו לאופק מאחד. מגיע לנו, לכולם, הרבה יותר. מאחל לכולם חג אורות שמח ומתפלל לניסים ונפלאות".

הסרט הדוקומנטרי האמריקני "תיקי ביבי" (The Bibi Files), שהתברג אך בשבוע שעבר ברשימה הקצרה לפרס האוסקר בקטגורייה התיעודית, כולל קטעי וידאו בלעדיים מתוך חקירות נתניהו בתיקים 1000 (טובות ההנאה) ו-4000 (פרשת בזק-וואלה). הסרט, שלא מוקרן בישראל משום שאסור לפרסם קטעי חקירה משטרתיים על פי חוק, עלה מוקדם יותר החודש בפלטפורמת הסטרימינג החדשה Jolt.

בפוסט המדובר, אותו קאפון הסיר מהרשת, הוא כתב: "כל כך עצוב. איך, למה ולאן שהאיש הפחדן, הזחוח והמגעיל הזה ומשפחתו הביאו את המדינה שלנו. פילג אותנו, קרע אותנו לחתיכות. הוא מכר אותנו בזול לטובתו האישית. זה לא גבר, זה לא מנהיג. זה חתיכת חרא רציני. הוא ראש ההפקרה, האחראי העיקרי למחדל הגדול ביותר שידענו מאז ומעולם. הידיים שלו מקועקעות בכל כך הרבה דם וכאב. אני מתבייש". קאפון עוד הוסיף "אני כועס. אני בעיקר מרגיש חסר כוח ויכולת לעשות משהו, רק לתלות תקווה באמונה שלמה שמלמעלה, במוקדם או במאוחר, אדם חייב לקבל את הדין שמגיע לו".