מרכיבים:
- צרור פטרוזיליה
- חצי צרור נענע
- 3 בצלים ירוקים
- צרור תרד
- 3 לימונים, או יותר לפי הטעם
- חצי כוס קינואה מבושלת
- 1 רימון גדול
- שליש כוס שמן זית
- מלח
להגשה: עלי חסה אייסברג טריים
אופן ההכנה:
משרים את הקינואה בחצי כוס מים בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות. בזמן הזה קוצצים את הפטרוזיליה הבצל הירוק התרד והנענע דק. מפרידים את הרימונים.
להרכבה: מערבבים את הבורגול עם הירקות הקצוצים והרימונים ומתבלים במלח, שמן ומיץ לימון ומסדרים על הצלחת לצד עלי חסה טריים.
לעוד מתכונים בריאים וקלים להכנה למתמודדות עם סרטן השד >>
מוגש כשירות לציבור בחסות חברת רוש פרמצבטיקה (ישראל) בע"מ.