גם קריספי, גם טעים, גם מפנק - איך אני אוהבת כרובית מטוגנת חמה חמה מהמחבת!
למרות שאפשר גם לגמרי בקלות לאפות את הנשנושי כרובית הללו בתנור (על 200 מעלות) ולחסוך כמה קלוריות, הבחירה כולה שלכם - תיהנו ובהצלחה לקבוצה האהובה עליכם!
2 ביצים, השתמשתי בביצי חופש אורגניות של green
2 כוסות קמח תופח
כף מיונז
כפית חרדל
כפית מלח
2 כוסות מים מוגזים
1 כרובית גדולה או 2 קטנות, מחולקות לפרחים
- חותכים את הכרובית לתפרחות קטנות מבשלים במים רותחים חצי בישול
- מסננים
- מערבבים את חומרי הבלילה עד אחידות
- טובלים כל כרובית ומטגנים בשמן עד הזהבה