מציינת את חודש הגאווה עם ספרינג רול בריא וצבעוני.
כמה טיפים לפני שמתחילים:
- לא לתבל את המרכיבים בפנים אלא לדאוג לרוטב מתובל
- לעבוד על משטח לח שדף האורז לא יתייבש
- לא להעמיס מדי כי הדף עדין ועלול להקרע

  • אטריות שעועית

  • דפי אורז

  • 1 גזר חתוך לגפרורים

  • 1 סלק חתוך לגפרורים

  • 1 מלפפון חתוך לגפרורים

  • 1 גמבה חתוכה לגפרורים

  • עלי חסה

  • רצועות חזה עוף מוכן/ טופו (לא חובה)

למטבל:

  • 3 כפות סויה green 

  • כף חומץ אורז

  • כף סרירצ'ה

  • 1 שן שום כתושה

  1. משרים אטריות שעועית במים רותחים לחמש דקות עד ריכוך. מסננים
  2. קוצצים גפרורים של גזר, סלק, מלפפון וגמבה. ושוטפים ומייבשים עלי חסה
  3. מרככים דף אורז במים, מוציאים למשטח לח ומארגנים במרכזו בצורה מסודרת את הירקות ואטריות שעועית, כך שיש מידה שווה מכל רכיב (אפשר להוסיף גם רצועות חזה עוף או טופו אפוי או מטוגן). רצוי לא להעמיס מילוי כי דף האורז עלול להיקרע
  4. מגלגלים את דפי האורז בעדינות. ומגישים לצד מטבל שבו מעורבבים 3 כפות סויה, כף חומץ אורז, כף סרירצ׳ה ושן שום כתושה