אי אפשר להפסיק לאכול את הנשנוש הזה, ראו הוזהרתם! אפשר לגוון עם צ'ילי חריף ותערובות קארי לפי הטעם, אבל מה שבטוח, את החטיף הזה, ביורו או סתם בצפייה בסרט או בתוכנית האהובה עליכם, לא תוכלו להניח בצד.
4 כפות מים
כפית קמח לבן
4 כפות תערובת קארי לטעמכם (אפשר גם להכין תערובת קארי לבד אבל זה למיטיבי לכת)
2 כפיות דבש green
2 כפיות מלח גס
500 גרם מיקס אגוזים שאוהבים- לא קלויים כמובן. אני השתמשתי בקשיו, אגוזי מלך, ופקאן
- לחמם תנור ל-170 מעלות
- לערבב היטב כדקה שתיים את המים עם הקמח, הקארי, הדבש והמלח, עד לתערובת אחידה
- לערבב את האגוזים היטב בבלילה ולהשאיר בקערת הערבוב למנוחה לכמה דקות. לבדוק שהאגוזים מצופים היטב
- להעביר את האגוזים לתבנית תנור עם נייר אפייה ולאפות כרבע שעה תוך כדי ערבובים מדי חמש דקות
- להניח את האגוזים בצד עד לקירור מלא ולהתאפק לא לנשנש כשהם חמים