קאפקייקס תות, יוגורט ולימון טעימות, ממש קלילות להכנה והולכות מושלם עם קפה או תה. חמש דקות וזה מוכן. 

  • 1 קליפה מגורדת מלימון אחד

  • 1/2 כוס תותים, חתוכים לקוביות ומקומחים 

  • 1 כפית תמצית וניל 

  • 1/2 כוס סוכר חום 

  • 2 ביצים 

  • 1/8 כוס שמן זרעי ענבים (אפשר שמן צמחי אחר) 

  • כוס קמח לבן 

  • 1 כפית אבקת אפייה 

  • קורט מלח 

  • 1/4 כוס יוגורט יווני 

לקרם:

  • 1/2 כוס יוגורט יווני

  • 1/4 כוס אבקת סוכר

  • כפית תמצית וניל 

להגשה:

  • תותים, פירות יער או כל פרי שאוהבים 

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים את הקמח עם המלח ואבקת האפייה

  2. מקציפים ביצים וסוכר ומוסיפים את היוגורט והשמן. ממשיכים להקציף לתערובת אחידה ומוסיפים את תמצית הווניל

  3. מוסיפים את היבשים לרטובים תוך כדי הקצפה במהירות בינונית. מקפלים פנימה את התותים וגרידת הלימון בעדינות

  4.  מעבירים לכלי קאפקייקס ואופים בתנור 20 דקות

  5. מצננים את הקאפקייקס ומכינים את הקרם: מקציפים הכל יחד ומקשטים בפירות