שניצלונים אפויים ללא גלוטן
מתכון קל ופשוט לשניצלוני עוף 'קלאסיים' עם שני טוויסטים שהופכים את השניצלים גם לבריאים ומאוזנים יותר, גם למתאימים לצליאקים, וגם להרבה יותר קראנצ'יים! במקום פירורי לחם משתמשים לציפוי בקורנפלקס ללא גלוטן, ובמקום לטגן אופים, לא תאמינו כמה זה טעים.
שניצל תירס ללא גלוטן
גם המתכון הזה של תומר אומנסקי מתאים לצליאקים, אבל לא רק. עם קריספיות ממכרת, טעם מתקתק של תירס וקטשופ בצד – מדובר בביס מושלם, ובמנה שכל ילד ישמח לזלול (וגם רוב המבוגרים).
שניצל טופו
חשבתם שטבעונים לא יכולים ליהנות משניצל? הנה מתכון שמוכיח אחרת. עם טופו ובלי ביצים, המתכון הזה הוא מנה מנצחת שתשמח כל טבעוני, ובעצם כל ילד חובב שניצל.
שניצל אבוקדו
אוקיי, האמת היא שירדן הראל בכלל הכינה את המתכון הזה לכבוד יום הצ'יפס, אבל אם זה מצופה בפירורי לחם ומטוגן אנחנו מרשים לעצמנו לקרוא לזה שניצל. ותכלס אבוקדו הוא הדבר הכי טעים שקיים, בכל צורה ולכן אנחנו משוכנעים שהמתכון הזה שווה ניסיון.
למתכון שניצל אבוקדו של ירדן הראל>
שניצל ברוקולי אפוי
אוקיי שימו לב, המתכון האחרון שלנו הוא באמת אחד שמתאים לכולם, ודרך נהדרת "לדחוף" לילדים קצת ירקות לארוחה. שניצל ברוקולי שהוא גם טבעוני, גם ללא גלוטן, וגם נאפה בתנור – יותר בריא מזה ונשתגע.