מסעדת סזרינה המדוברת של השף מאיר אדוני בקיסריה תהיה סגורה לפעילות החל מהיום ועד להודעה חדשה. השף אדוני הודיע על הסגירה הפתאומית של המסעדה, שנפתחה רק בסוף חודש אוקטובר, בפוסט בחשבון האינסטגרם שלו בשעות הלילה אמש.
עוד חדשות ועדכונים בפייסבוק שלנו
"לפני שלושה חודשים פתחנו בשמחה ובאושר גדול את סזרינה", כותב אדוני בפוסט, "ילדה חמישית לקבוצת כתית. המסעדה הצליחה ושגשגה בזכות צוות מסור ומוכשר שאין שני לו. לצערי בעקבות נסיבות שאינן בשליטת קבוצת כתית ותלויות בגורמים אחרים הגענו לכדי מצב שלא נוכל להמשיך לארח אתכם באופן שאנחנו מאמינים ומרגישים שנכון ומגיע לכם. ולכן בצער רב אנחנו סוגרים את מסעדת סזרינה בתקווה למצוא את הדרך לפתוח אותה מחדש עם שותפים חדשים לדרך ובתנאים בהם נוכל לתת את מה שאנחנו מאמינים בו. אני מודה לתושבי האיזור על קבלת פנים חמה ולבבית ומודה לצוות שעשה לילות כימים חדור אמונה וגאווה לייצר חוויה ייחודית שהאזור כל כך השתוקק אליה. נעדכן בקרוב ועד אז נתראה בת"א".
אדוני השקיע בסזרינה החדשה, ששכנה במתחם הגולף הנחשב בקיסריה, זמן רב ומשאבים רבים לא פחות. כשף המסעדה הוא הפקיד את יוני דנון שליווה אותו כשף בפועל של מסעדת כתית היוקרתית במשך שנים ארוכות. כרגע אדוני אינו מעוניין להוסיף פרטים אודות הסגירה לבד מאלה אותם תרם בפוסט עצמו. עם זאת, רמזים לסכסוך עם השותפים במקום נשתלו גם בפוסט הנוכחי וגם בזה הקודם שהעלה אדוני זמן קצר לפני כן.
כך בפוסט הראשון שהעלה בשעות הלילה אמש כתב אדוני: "בורא עולם לעתים אתה מעמיד אותנו אל מול כוחות רשע, שחיתות, הונאה. אותם אנשים אשר במסווה של חיוך ואמירות מלוקקות מוצצים את הדם מכולנו כחברה. עושקים וגונבים בלי להניד עפעף. אבל אני מאמין שבורא עולם רואה הכל. וידו בכל. והוא נותן לכל אחד את הנכון לו".
מסעדת סזרינה אינה הראשונה שפועלת במתחם הגולף בקיסריה. המסעדה חוותה אי אילו גלגולים בעבר כבית קפה וכביסטרו קליל. עם זאת המסעדה שאדוני פתח במקום הייתה ללא ספק המדוברת מכל גלגוליו הקודמים. לבד מסזרינה, אדוני וקבוצת כתית אותה הוא מוביל הם הבעלים של המסעדות כתית והמזללה בתל אביב, וכן המסעדות הכשרות לומינה ובלו סקיי, בשיתוף מלון קרלטון בתל אביב.