מקומות חדשים
סניף חדש לנאם בנמל תל אביב
המסעדה התאילנדית הפופולארית פתחה השבוע סניף חדש בדגש על משלוחים וטייק אווי (יש גם מספר מצומצם של מקומות ישיבה במקום). המקום עתיד להציע שירות משלוחים בכל תל אביב ויפעל בין השעות 14:30-23:00 בכל ימות השבוע.
נאם. יקותיאלי 6, נמל תל אביב. 03-6166993. לא כשר
עזורה נסגרים לכל חודש אוגוסט, תל אביב
הסניף התל אביבי של מסעדת עזורה מירושלים ייצא לחופש של חודש אחד במהלך אוגוסט. המקום ייסגר לפעילות ב-1 באוגוסט וישוב ויפתח מחדש ב-1 בספטמבר.
עזורה. הרכבת 2, תל אביב. 03-5015050
>> אם כבר מדברים על קיץ לוהט, בואו לפייסבוק שלנו
רק אנטריקוט, מסעדת בשר חדשה, נהריה
מסעדת בשרים חדשה בשם רק אנטרקוט נפתחה במלון Sea Life בנהריה. במקום מציעים מנות אנטריקוט על מחבת ברזל עם צ'יפס ופוקצ'ה, במחיר אחיד של 119 שקלים. המקום פתוח בימים ראשון-חמישי בין השעות 19:00-23:00.
רק אנטרקוט. העלייה 75, נהריה. 04-6390900. כשר
גראונד קפה, מקום חדש בקריית אונו
השבוע נפתח להרצה הגראונד קפה, ביסטרו חדש בקריית אונו. המקום מציע מגוון מנות רחב וקומוניקטיבי: פוקאצ'ות ומאפים מלוחים מתנור אבן; ראשונות כמו קרפצ'יו בקר, פרחי כרובית, חציל שרוף, סלקים בלבנה ופטה כבד; ומבחר כריכים, סלטים ומנות עיקריות כמו ביף בורגיניון, ניוקי בעבודת יד והמבורגרים. המקום יהיה פתוח מ-07:00 ועד חצות בימות השבוע, ועד השעה 17:00 ביום שישי.
גראונד קפה. שלמה המלך 6, קרית אונו. 03-6566616
נסיס, מסעדה יוונית חדשה בראשון לציון
בסמוך ליס פלנט ראשון לציון נפתחה מסעדת נסיס, היוונית החדשה. התפריט במקום כולל מנות כמו קציצות פרסה ותפוחי אדמה (31 שקלים) , שקשוקה טלה עם נקניקיות טלה ברוטב עגבניות, ביצה רכה, עלים ירוקים ולחם (48 שקלים), סלט עלים עם חסה, רוקט, תרד תורכי, גרנד סמיט, בצל סגול, מלפפון, עגבניה וחזה עוף צלוי (48 שקלים). בנוסף, מציעים כאן עראק ממותג פרטי של המסעדה.
נסיס. המאה ועשרים 6, ראשון לציון, סמוך למתחם יס פלאנט. 054-4900385
סניף חדש לג'אפן ג'אפן בירושלים
לרשת נפתח סניף חדש עם כשרות בד"ץ שיציע בהמשך גם משלוחים לכל ירושלים. בסניף 60 מקומות ישיבה ויוגשו בו מנות הדגל של הרשת.
ג'אפן ג'אפן. ההגנה 21 הגבעה הצרפתית.02-5322805
ביסטרו חדש בשם נח נפתח בתל אביב
במקום רוקח 73 נפתח לפעילות ביסטרו נח. את המקום מפעילות יהלומה לוי, עינב ברמן ואדווה זמר, ובתפריט: טורטליני דלורית עם עדשים שחורות, לבנה ולימון פרסי (24 שקלים), סלט פטריות חם על בריוש תאנים עם קרם פרש (42 שקלים), המבורגר זנב שור באינגליש מאפין עם גבינת צ'דר, רוטב חזרת וצ'יפס גפרורים (72 שקלים) ואסקלופ סלמון עם אנטיפסטי כבושים (58 שקלים). המקום פועל מדי יום החל מהשעה 12:00 ועד אחרון הלקוחות.
נח ביסטרו מקומי. שדרות רוקח 73, תל אביב. 03-7448844 . לא כשר
אירועים ומבצעים
סדנת בישול לשירן וליאן מבייק אוף ישראל
שירן וליאן יעבירו סדנת בישול ואפייה בקניון כפר סבא הירוקה, בימי חול עד ה-25 באוגוסט.
אירועי אולימפיאדה בקאזה דו ברזיל, אילת
המסעדה מציעה לקראת האולימפיאדה מבצע במסגרתו כל ילד שיאכל במקום בתקופת המשחקים יקבל כדורגל במתנה.
לפרטים: 08-6323032
סדנאות בישול לילדים ברשת BBB
הרשת מציעה סדנאות בישול חדשות לילדים בגילאי 4-10 שיתקיימו במהלך חודש יולי אחרי הצהריים. בסדנאות יכינו המבורגרים, צ'יפס וקינוח ויקבלו ערכת שף. 69 שקלים למשתתף.
ארוחת אולימפיאדה בריו גרנדה, תל אביב
החל מה-5 באוגוסט ועד ה-21 יציעו במסעדה מנות ברזילאיות מיוחדות לכבוד האולימפיאדה, כמו פיג'ואדה - תבשיל בשר ושעועית שחורה עם אורז (69 שקלים), בריגדיירו - טראפל שוקולד ברזילאי בציפויים שונים (36 שקלים) וקפירינייה עם אננס (55 שקלים).
ריו גרנדה. הרצל 4, תל אביב. לא כשר
מבצעי אלכוהול בבנא משקאות
רשת האלכוהול מציעה מבצע חדש במסגרתו מומחה אלכוהול ייתן לבעלי אירוע יעוץ מקצועי ויבנה להם חבילת אלכוהול. המשקאות שיוותרו אחרי האירוע יוחזרו לחנות, ויתקבל תמורתם החזר. המבצע עד חודש אוקטובר.
חגיגות 24 למייקס פלייס
הרשת מתחילה ביום חמישי את חגיגות ה-24 שלה, עם תחרות אכילת המבורגרים והופעות שיתקיימו בסניפים. המנצח בתחרות האכילה יזכה בחודש חינם של המבורגרים חופשי בכל סניפי הרשת.
יום הבירה הבינלאומי בטובורג
לכבוד יום הבירה הבין לאומי שיתקיים ב-1 באוגוסט מבשלת טובורג משיקה מבחר מהדורות קיץ צבעוניות ומעוצבות לבירות. בנוסף, יציעו במהלך הקיץ סדנאות בירה במקומות משתנים.
מטבחצר מארחים את המיטמרקט, גינתון
ב-28 ביולי תתקיים ארוחה מיוחדת במטבחצר, שתהיה למעשה חגיגת בשרים טוסקנית בשיתוף המיטמרקט. בין המנות שיוגשו: סטייק פאנזנסה - נתח מהשוק שנצרב על פחמים, נפרס ומוגש עם סלסה וורדה (פסטו עם צלפים ועשבים כתושים) וקוסטטה פיורנטינה - פריים ריב של פרה שתקבל עיסוי בשמן הזית של המשק. 290 שקלים לאדם.
עוד באוכל טוב:
- חיתוכיות שוקולד ופירורים ממכרות ופשוטות
- פוקי - הטרנד מהוואי עשה עליה
- טוב שבאתן: גלידוניות לוטוס בחמישה מרכיבים
אכול כפי יכולתך ברק בשר
רשת הבשרים מציעה בכל יום שלישי של סוף החודש ארוחות אכול כפי יכולתך של ראשונות, בשרים, קינוחים ויין ללא הגבלה. 180 שקלים לסועד (או 155 שקלים לחבר מועדון של הרשת).
לפרטים: 1-700-55-00-28
סדנאות פיצה של פאפא ג'ונס
מותג הפיצה מציע סדנאות לילדים. הסדנאות ייערכו בסניף עצמו, ברחוב דיזנגוף בתל אביב, על ידי אחד ממנהלי הרשת. הילדים ילמדו על תהליך הכנת הפיצה ובסוף גם יאכלו פיצה שהכינו לעצמם. הסדנה תתקיים בכל יום שלישי מהשעה 15:00, בתיאום מראש בלבד. 35 שקלים למשתתף.
פאפא ג'ונס. דיזינגוף פינת ירמיהו, תל אביב.
אירועי קיץ באגאדיר
רשת ההמבורגרים עורכת בסניף נחלת בנימין מסיבה עם הופעות חיות ובירה ב-10 שקלים. באירוע תוצב גם רמפה ענקית לשימוש סקייטרים. האירוע יתקיים ב-3 באוגוסט, משמונה בערב.
פסטיבל המבורגרים בדיקסי, תל אביב
השף חיים כהן מציע בדיקסי 12 סוגים של המבורגרים: שרימפבורגר, דונאט בורגר, מק&צ'יז בורגר שעשוי מ-4 סוגי גבינות בטיגון עמוק, בנדיקט פרנץ' בורגר עם האם וביצה עלומה בבריוש, המבורגר גבינה כחולה על לבבות קיסר עם אגסים ברוטב יין אדום, המבורגר טבעוני ועוד. לכל מנה יותאם צ'ייסר שמשלים את טעמי ההמבורגר במחיר 10-15 שקלים. עד ה-18 באוגוסט.
דיקסי גריל בר. יגאל אלון 120 פינת תוצרת הארץ 3, תל אביב. 03-6966123
ערב מיוחד בעל המים, הרצליה
המסעדה עורכת ב-2 באוגוסט ערב של תפריט זוגי חדש (בשיתוף שלישיית יקבים): האירוע יחל בשעה שבע בערב, ויכלול גם הרצאה של ענת לב אדלר. בין המנות: סלט אורוגולה, סלט אצות ים וטרטר טונה, קומבינציות סושי וקרפצ'יו בקר.
על המים. חוף השרון 4, הרצליה. 09-9511812
מיני קרקס על גחלים, יקב עגור
ב-28 ביולי יתקיים שוב קרקס על גחלים ביקב עגור. האירוע יציע שפע של אוכל, מוסיקה ומשקאות עם מטבח מבוסס אש טבעית של מדורות, מעשנות וגריל פחמים. מ-19:00, 290 שקלים לאדם.
יום הולדת ל-4 מסעדות קבוצת כתית
השף מאיר אדוני חוגג יום הולדת לארבעת מסעדות קבוצת כתית. החגיגות יחלו בסופ"ש הקרוב ויימשכו שבועיים, ובמסגרתן יציעו במסעדות הקבוצה מתנה לכל סועד - פרלינים בהשראת תערובות קפה של נספרסו.
כתית - נחלת בנימין 57, תל אביב, 03-5107001. מזללה - נחלת בנימין 57, תל אביב, 03-5665505. לומינה - מלון קרלטון, תל אביב, 03-5201828. בלוסקיי - מלון קרלטון, תל אביב 03-5201830.
תפריט ושף חדש במסעדת אויאמה, פתח תקווה
השף דניאל שליט נכנס למטבח המסעדה ומציע תפריט עם מנות חדשות כמו סלט פירות ים ואטריות - שרימפס וקלמרי עם אטריות שעועית, פטריות פאנגוס, עגבניות שרי, צנונית וסלרי ברוטב ויניגרט צ׳ילי ליים (59 שקלים), כיסוני באו - כיסוני בצק שמרים מאודים במילוי ירקות, בקר או צ׳יקן ספייסי (29 שקלים) וואג׳י פטריות - אטריות סובה יפניות עם פטריות שמפניון, שיטאקי ובזיליקום ברוטב חלב קוקוס, שמנת ומחית כמהין (58 שקלים).
אויאמה. דרך רבין 17, מתחם יכין, פתח תקווה .03-9235368
תפריט עסקיות צהריים חדש בטש וטשה, יפו
המסעדה מציעה ארוחות צהריים חדשות במחירים שבין 44-66 שקלים (לפי בחירת המנה העיקרית). בין העיקריות לבחירה: חינקלי בשר, גבינה או פטריות; צ'יבורקי בשר; סליאנקה טבעונית - תבשיל ירקות ברוטב עגבניות ואג'יקה עם אורז; וחצ'אפורי עם תוספות כמו חזה אווז, שרימפס וקלמרי או תרד.
טש וטשה, בית אשל 31 (פינת עולי ציון), יפו. 03-6771373
תפריט קינוחים חדש ב-TYO, תל אביב
המסעדה מציעה תפריט קינוחים חדש של מיכל בוטון. בין המנות: קרם ברולה עם מאצ'ה (תה ירוק יפני) ופיסטוקים (42 שקלים), בריזה - קונסומה תות, פודינג קוקוס, סורבה פירות יער וג'לי של סאקה (36 שקלים) ומלבי אקספרס - קרם וניל, שערות קדאיף ורוטב פירות יער (44 שקלים).
TYO . מונטיפיורי 7, תל אביב. 03-9300333
תפריטים חדשים
ארוחות צהריים חדשות במלגו ומלבר, תל אביב
המסעדה מציעה ארוחות צהריים חדשות. התפריט כולל לחם מחמצת עם ממרח דלעת צלוי ושמן זית שמוגש ללא חיוב לכל סועד, ראשונה לבחירה מתוך שש אופציות ומחיר העסקית כמחיר המנה העיקרית. בין המנות העיקריות בתפריט: דפי פסטה לחי עגל ביין אדום, שזיפים ומרווה עם ערמונים וציר עוף חום (79 שקלים), שניצל עגל עם פירה, מלפפון חמוץ ולימון מושחם (79 שקלים) ופסטה ראשי לוקוס בציר דגים, כוסברה וצ'ילי חריף (89 שקלים). העסקית מוצעת בימי חול בין השעות 12:00-16:00.
MILGO & MILBAR. שדרות רוטשילד 142, תל אביב. 03-6314214
פיצות שף חדשות של אסף גרניט בדומינוס
זוג פיצות חדשות מצטרפות לליין הפיצות של אסף גרניט לדומינוס. הפיצות כוללות פיצת פולנטה ובה תבשיל פולנטה, אספרגוס חלוט, פטריות שמפיניון טריות, גרנה פדאנה, כדורי בייבי מוצרלה ורוטב שמנת אלפרדו עם תוספת של שמן כמהין; ופיצת שקשוקית ובה בשר בקר טחון עם צנוברים ופיסטוקים, זיתי קלמטה, רוטב עגבניות ורוטב אריסה ולימון כבוש, גבינה בולגרית מגורדת ופסי טחינה. לרגל ההשקה מציעים ברשת 2 מגשי פיצות שף ב-55 שקלים למגש. הפיצות יוגשו גם במסעדת מחניודה.
תפריט קיץ בגו נודלס, תל אביב
בית האוכל האסייתי מציע מנות קיץ חדשות, ביניהן: טונה אושי סובה - אטריות סובה עם טונה אדומה, אצות וואקמה, מלפפון, נבטים וכוסברה (48 שקלים) ודונבורי - קערת אורז יפני עם טופו, פרגית או סלמון (46-56 שקלים).
גו נודלס. שוק צפון - רמת החייל, שדרות יהודית 20, תל אביב. 03-6964040
תפריט ילדים חדש במזללה, תל אביב
השף מאיר אדוני מציע תפריט ילדים חדש במזללה ובו מנות כמו בורגר של גדולים – המבורגר עוף וחזה אווז מעושן, עגבניות גריל, מלפפון כבוש במלח, חסה וצ'יפס קלאסי; כנפיים "במבה סטייל" - כנפי עוף בציפוי במבה וביסלי גריל, עם תפוח אדמה מוקרם; וטיול לאיטליה - פסטה בולונז, בשר בקר, עגבניות, בזיליקום ופרמזן. 53 שקלים למנה.
Mizlala , נחלת בנימין 57, תל אביב. 03-5665505
תפריטי קיץ ב-G צמרת, תל אביב
המסעדות בקניון ג'י צמרת מציעות מנות קיץ חדשות. מסעדת התרנגול הכחול של השף שאול בן אדרת, מציעה למשל אסאדו שורט ריב על העצם בקראסט תבלינים יבשים עם פירה ובצל קריספי, בראון קפה מציעים פילה לברק במילוי תרד ושום עם צ'ילי, רוטב של יין לבן ועלי מרווה על פירה תפוחי אדמה וברביבה וסיליה מציעים אקלייר פירות קיץ עם קרנצ'י פרלינה, פטיסייר נוגט, ג'לי פסיפלורה, קרמה פסיפלורה, נקטרינות צלויות ושטרויזל קקאו מלוח.
תפריט בריאות ברשת קפה ביגה
רשת בתי הקפה מציעה תפריט עסקיות בריאות בשעות הצהריים. העסקיות מוצעות בסניפי קרית חיים, קניון כפר סבא הירוקה, קניון G יבנה, גן יבנה ובאר שבע ביג. בין המנות: כריך טוניסאי, פסטת פוזילי מחיטה מלאה, סלט קטניות וחריימה מדג קוד.
ארוחות בוקר כל היום בקפה גרג
רשת בתי הקפה מציעה ארוחות בוקר בכל שעות היום. בין הארוחות: בוקר ספרדי ובו רול אומלט ספרדי מחביתה עם תפוחי אדמה, בצל ירוק, פטרוזיליה ופלפל במעטפת טורטייה (44 שקלים); ובוקר סקנדינבי עם בורקס גבינה, סלמון מעושן, גבינת שמנת, עגבנייה, עלים וביצת עין (48 שקלים). בנוסף, הרשת פותחת סניף רביעי במספר בכפר סבא, במתחם אושילנד החדש (רחוב עתיר ידע 3).
עסקיות חדשות במיטבול, ראשון לציון
המסעדה מציעה ארוחות עסקיות חדשות שמוגשות מראשון עד שישי עד השעה שש בערב. בין המנות החדשות: שניצל סנדוויץ', כנפיים בצ'ילי, מיטבול ביס או קבב שוק, כולן במחיר של 48 שקלים.
מיטבול. דרך המכבים 8, איזור התעשייה הישן, ראשון לציון. 03-9646468
עסקיות צהריים בופה במרפיס, פולג
במקום מתחילים להציע ארוחות צהריים בסגנון בופה ובמחיר 55 שקלים. הבופה כולל שתי מנות עיקריות מתחלפות, לחמים, מטבלים, סלטים ותוספות חמות. מוגש בימי חול בין השעות 12:00-15:00.
מרפיס. Y סנטר, פולג. 077-4060471
ליין טבעוני חדש בפיס אוף קייק
הרשת מציעה מוצרים טבעוניים חדשים כמו אצבעות פקאן (35 שקלים), עוגת גזר טבעונית (35 שקלים), עוגת מוס היער השחור (55 שקלים) ופאי תפוחים טבעוני (45 שקלים).
לפרטים: 1-700-551-110