יח``צ׃ יחסי ציבור
סלט דובדבנים, פיסטוק וגרגר הנחלים
תוספת נהדרת ומפנקת
ארז קומרובסקי | בראשית
| פורסם 03/06/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
3 כוסות דובדבנים מגולענים
1 כוס עלי בזיליקום תאילנדי
1 כוס עלי נענע
2 צרורות גרגר נחלים מופרד לעלים
1 כוס פיסטוק קלוי קצוץ גס
לרוטב:
1/4 כוס מיץ לימון
1/2 כוס שמן זית עדין
2 כפות דבש פרחי הדר
2 כפות מיץ משורש ג'ינג'ר (מגררים במגרדת וסוחטים)
מלח ופלפל לבן טחון טרי
אופן ההכנה:
1 טורפים יחד את כל מרכיבי הרוטב. 2. מניחים בקערה את העלים וחצי מכמות הדובדבנים. יוצקים מהרוטב ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. 3. מפזרים על הסלט את הדובדבנים הנותרים ואת הפיסטוק.