אוכל
יח``צ׃  יחסי ציבור

סלט דובדבנים, פיסטוק וגרגר הנחלים

תוספת נהדרת ומפנקת

ארז קומרובסקי | בראשית | פורסם 03/06/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 כוסות דובדבנים מגולענים
1 כוס עלי בזיליקום תאילנדי
1 כוס עלי נענע
2 צרורות גרגר נחלים מופרד לעלים
1 כוס פיסטוק קלוי קצוץ גס

לרוטב:

1/4 כוס מיץ לימון
1/2 כוס שמן זית עדין
2 כפות דבש פרחי הדר
2 כפות מיץ משורש ג'ינג'ר (מגררים במגרדת וסוחטים)
מלח ופלפל לבן טחון טרי

אופן ההכנה:

1 טורפים יחד את כל מרכיבי הרוטב. 2. מניחים בקערה את העלים וחצי מכמות הדובדבנים. יוצקים מהרוטב ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. 3. מפזרים על הסלט את הדובדבנים הנותרים ואת הפיסטוק.