אוכל

סלט בורגול

סלט בריאות צבעוני עם בורגול, עשבי תיבול, גרגרי רימון ופלפלים בכל הצבעים

שף שגיא לוי | מסעדת "פוקצ'ה" | פורסם 09/12/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 30 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 כוסות בורגול עבה
2 עגבניות
1 בצל אדום
2 פלפלים בצבעים שונים
חופן נענע (קצוצה, לסלט ולקישוט)
חופן פטרוזיליה (קצוצה, לסלט ולקישוט)
3 שיני שום
1 חציל קלוי
חופן אגוזי מלך וצנוברים
מלח, פלפל
שמן זית
מיץ לימון
גרגירי רימון לקישוט

אופן ההכנה:

1 מביאים לרתיחה מים בסיר ומכבים את האש. מכניסים לסיר את הבורגול העבה, מכסים במכסה ומחכים 20 דקות. מסננים את המים.

2 חותכים גס את הירקות, עשבי התיבול והשום.

3 מקלפים את החציל הקלוי.

4 מערבבים בקערה את הבורגול עם הירקות החתוכים, אגוזי המלך, הצנוברים והתבלינים (מלח, פלפל, שמן זית ומיץ לימון).

5 מעבירים את הסלט לצלחת הגשה, מניחים לצידו את החציל הקלוי ומקשטים בחופן גרגירי רימון, נענע ופטרוזיליה.