סלט בורגול
סלט בריאות צבעוני עם בורגול, עשבי תיבול, גרגרי רימון ופלפלים בכל הצבעים
שף שגיא לוי | מסעדת "פוקצ'ה"
| פורסם 09/12/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
2 כוסות בורגול עבה
2 עגבניות
1 בצל אדום
2 פלפלים בצבעים שונים
חופן נענע (קצוצה, לסלט ולקישוט)
חופן פטרוזיליה (קצוצה, לסלט ולקישוט)
3 שיני שום
1 חציל קלוי
חופן אגוזי מלך וצנוברים
מלח, פלפל
שמן זית
מיץ לימון
גרגירי רימון לקישוט
אופן ההכנה:
1 מביאים לרתיחה מים בסיר ומכבים את האש. מכניסים לסיר את הבורגול העבה, מכסים במכסה ומחכים 20 דקות. מסננים את המים.
2 חותכים גס את הירקות, עשבי התיבול והשום.
3 מקלפים את החציל הקלוי.
4 מערבבים בקערה את הבורגול עם הירקות החתוכים, אגוזי המלך, הצנוברים והתבלינים (מלח, פלפל, שמן זית ומיץ לימון).
5 מעבירים את הסלט לצלחת הגשה, מניחים לצידו את החציל הקלוי ומקשטים בחופן גרגירי רימון, נענע ופטרוזיליה.