סלט טוסט כמו במסעדה
כל כך פשוט, כל כך טעים וסוגר בבת אחת כל כך הרבה חשקים: ככה תכינו בבית סלט טוסט כמו במסעדה, עם רוטב השום הממכר ובהרבה פחות כסף. סלט, קוביות קריספיות של טוסט, רוטב מושלם - מה עוד צריך?
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 19/01/25
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לטוסט:
בייגל
כף חמאה
ממרח פסטו/ממרח עגבניות
פרוסת גבינה צהובה
גבינה בולגרית
לסלט:
2 חופנים של רוקט
2 מלפפונים פרוסים גס
10 עגבניות שרי חצויות
חצי בצל סגול פרוס דק
חצי כוס זיתי קלמטה
רבע כוס גרגירי תירס
לרוטב שום:
כף שמנת חמוצה
2 כפות מיונז
1-2 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור
מיץ מחצי לימון
לקישוט:
מעט גבינה מגוררת
אופן ההכנה:
1 מתחילים עם להכין את הטוסט: פורסים לרוחב את הבייגל, מורחים פסטו, חמאה, גבינה צהובה, גבינה בולגרית וסוגרים. מכניסים לטוסטר לחיץ עד למידת העשייה הרצויה.
2 בזמן שהבייגל בטוסטר, מכינים את הסלט והרוטב: מערבבים בקערה נפרדת את מרכיבי הרוטב ומערבבים כמעט את כולו עם כל הירקות.
3 כשהטוסט מוכן פורסים אותו, מניחים מעל הסלט, מזלפים את הרוטב ששמרנו ומגררים בולגרית. בתיאבון.
ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים
בתיאבון!