אוכל

סלט טוסט כמו במסעדה

כל כך פשוט, כל כך טעים וסוגר בבת אחת כל כך הרבה חשקים: ככה תכינו בבית סלט טוסט כמו במסעדה, עם רוטב השום הממכר ובהרבה פחות כסף. סלט, קוביות קריספיות של טוסט, רוטב מושלם - מה עוד צריך?

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 19/01/25 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לטוסט:

בייגל

כף חמאה

ממרח פסטו/ממרח עגבניות

פרוסת גבינה צהובה 

גבינה בולגרית

לסלט:

2 חופנים של רוקט

2 מלפפונים פרוסים גס

10 עגבניות שרי חצויות

חצי בצל סגול פרוס דק

חצי כוס זיתי קלמטה

רבע כוס גרגירי תירס

לרוטב שום:

כף שמנת חמוצה

2 כפות מיונז

1-2 שיני שום כתושות

מלח

פלפל שחור

מיץ מחצי לימון

לקישוט:

מעט גבינה מגוררת

אופן ההכנה:

1 מתחילים עם להכין את הטוסט: פורסים לרוחב את הבייגל, מורחים פסטו, חמאה, גבינה צהובה, גבינה בולגרית וסוגרים. מכניסים לטוסטר לחיץ עד למידת העשייה הרצויה.

2 בזמן שהבייגל בטוסטר, מכינים את הסלט והרוטב: מערבבים בקערה נפרדת את מרכיבי הרוטב ומערבבים כמעט את כולו עם כל הירקות.

3 כשהטוסט מוכן פורסים אותו, מניחים מעל הסלט, מזלפים את הרוטב ששמרנו ומגררים בולגרית. בתיאבון.

סלט טוסט. יותר טוב מבמסעדה (צילום: יעל קצב)
סלט טוסט. יותר טוב מבמסעדה|צילום: יעל קצב

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה

בתיאבון!