צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל
במיה צלויה
במיה רירית? לא אצל רותם ליברזון. והיא אפילו לא הייתה צריכה להתאמץ הרבה - בסך הכל לצלות אותה בגריל, והנה היא פריכה וטעימה. אם אתם כבר על זה, למה שלא תזרקו פנימה כמה עגבניות שרי ושיני שום?
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 23/09/24
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
3 כוסות במיה
20 עגבניות שרי
10 שיני שום שלמות
10 גבעולי תימין
מלח
פלפל ירוק טרי
שמן זית
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור לחום המקסימלי, מצב גריל.
2 מערבבים את כל המרכיבים ומעבירים לתבנית.
3 צולים 20-25 דקות, או עד שהכל פריך ושחום.
לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
