בטטות מזוגגות במייפל וחמאה
תוספת מיוחדת, מתקתקה וקלה להכנה
ישראל אהרוני | אהרוני מבשל לחברים
| פורסם 07/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
המצרכים:
4 בטטות יפות ומאורכות, קלופות
1/3 כוס מייפל אמיתי
60 גרם חמאה
2 סנטימטר ר טרי קצוץ דק
מעט מלח גס
פלפל גרוס
3 כפות עירית קצוצה
אופן ההכנה:
אופן ההכנה: 1 מטגנים את הבטטות בשמן עמוק. 2. חותכים את הבטטות לאורכן לארבע חלקים ומטגנים את הבטטות בשמן עמוק עד שהן מתחילות להזהיב. מוציאים ומסננים. 3. בינתיים במחבת גדולה מניחים את החמאה, המייפל , הג'ינג'ר, התימין ומביאים לרתיחה. 4. מוסיפים למחבת את הבטטות ומזגגים אותן במשך שש-שבע דקות כאשר מידי פעם מסובבים אותן. 5. לאחר הזיגוג מעבירים את הבטטות לצלחת הגשה, מפזרים את העירית, מעט מלח גס ופלפל גרוס ומגישים.