צילום׃ MARIA TOUTOUDAKI, Istock
סלט חצילים פשוט וקל
סלט ביתי מזין וטעים
עדי רם | mako
| פורסם 07/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
2 חצילים שלמים, עטופים בנייר כסף
4 שיני שום
1 בצל
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
קולים את החצילים על אש הכיריים במשך 20 דקות (הופכים מדי פעם), ומצננים מעט. מקלפים את החצילים ושוטפים אותם משאריות הקליפה. קוצצים במעבד מזון את השום והבצל (לא יותר מדי), מוסיפים את החצילים, שמן הזית, המלח והפלפל ומעבדים עוד כ-5 שניות