סלט חורף טעים ומרשים
ניסיתם פעם לשלב בביס אחד אבוקדו, תות ותפוז מפולט? אם לא, אז לגמרי הגיע הזמן, והסלט החורפי הזה הוא מקום נהדר להתחיל בו
יעל קצב | mako
| פורסם 29/01/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעשר דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
לסלט:
קייל, חסה לליק או עלי רוקט
חצי בצל סגול, פרוס דק
חצי אבוקדו, חתוך גס
פלחים מפולטים מתפוז דם אחד
2 כפות שקדים פרוסים, גרעיני דלעת או ג'עלה
3 תותים, פרוסים
לרוטב:
3 כפות מיץ תפוזים
2 כפות חומץ בלסמי
חצי כפית חרדל גרגירים
מלח
פלפל שחור
מיץ מרבע לימון
חצי שן שום כתושה
כפית דבש
אופן ההכנה:
1 שמים את מרכיבי הסלט בקערה, לפי הסדר.
2 מערבבים בקערה או בצנצנת את מרכיבי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול.
3 מוזגים את הרוטב על הסלט, ומגישים מיד.


לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה