אוכל

חצילים מטוגנים

ומבושלים ברוטב עגבניות

| מועדון ארוחת הערב | פורסם 19/02/10 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.4 16 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

5 חצילים
1 כף גדושה אבקת מרק עוף
4 עגבניות רכות מגורדות
2 כפות רסק עגבניות מעורבבות בכוס וחצי מים
1 כף סוכר
2 כפיות מלח

לבלילה

3 ביצים
חצי כוס מים

אופן ההכנה:

1 מקלפים את החצילים ופורסים לאורך לפרוסות בעובי 1 ס"מ.2. מערבבים ביצים ומים, טובלים את פרוסות החצילים ומטגנים משני הצדדים בשמן בגובה 1 ס"מ, עד להזהבה (אין צורך להמליח). יש להחליף את השמן במהלך הטיגון, עקב השחרתו.3. מעבירים את החצילים המטוגנים לסיר שטוח ומסדרים בצורת שתי וערב.4. מכינים את הרוטב: מוסיפים את אבקת המרק לשמן שבו טוגנו החצילים. מוסיפים את העגבניות ואז את שאר המצרכים. נותנים לרוטב לבעבע ולרתוח כדקה.5. שופכים את הרוטב על החצילים שבסיר, ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה, או עד שהרוטב נספג.