תמונת AVI׃ mako
פילה קוד בתנור עם תרד ברוטב בשמל
לא לצמחונים בלבד, מנת דג עסיסית עם פטריות ואגוז מוסקט בים של רוטב בשמל מפנק
סברינה לוי | מאסטר שף
| פורסם 07/07/11
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
פילה דג קוד (בקלה)
תרד
מלח
פלפל
פטריות
לרוטב הבשמל
100 גרם חמאה
1 כפית אגוז מוסקט
100 גרם קמח
1 ליטר חלב פושר
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות2. ממיסים חמאה במחבת ומוסיפים חלב ,קמח, מלח פלפל ואגוז מוסקט. 3. ברגע שהקרם נעשה סמיך, מוסיפים את התרד ומערבבים 5 דקות.4. מכניסים את הדג לתנור בתוספת מלח פלפל ומעט פטרוזיליה ל-20-30 דקות.5. מוציאים את הדג מהתנור ומניחים על צלחת הגשה ומוזגים עליו מרוטב הבשמל ומגישים.