אוכל
  1. דג סלמון ברוטב אריסה, לימון ודבש (צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen)

    זה מה שמכינים אצלנו השבוע במקום הדג המרוקאי

    סלמון ברוטב אריסה, לימון ודבש. קל מהיר וטעים

  2. לברק בתנור (צילום: Valerio Pardi, shutterstock)

    הכי טעים ובכלום עבודה: לברק שלם בתנור

    עשבים ירוקים, לימון ותנור. זה כל מה שצריך

  3. קציצות דגים נסיכת הנילוס (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)

    בול בזמן לשבת: קציצות הדגים של ענת אלישע

    עם כל סוגי הפלפלים בפנים, זה חייב להית מעולה

  4. סלמון בסגנון אסייתי (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)

    כבר סגרתם על דג לשבת? כי זה האחד

    סלמון בסגנון אסייתי שמתקתקים בעשר דקות

  5. קציצות טונה. אפשר גם לאפות, אבל בטיגון זה טעים יות (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)

    קציצות טונה מרוקאיות של אבי ביטון

    הקציצות האלה כבר עזרו לנו פעם בתקופה קשה

  6. פריקסה עם טריק (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)

    פריקסה עם טריק

    כזה פריקסה בחיים לא אכלתם, ולגמרי הגיע הזמן

  7. דגים בסגנון מרוקאי משפחת גנון (צילום: גיל לופו, פרויקט מנות של געגוע)

    מנת הדגים האהובה על מישר מאור גונן ז"ל

    מנות של געגוע להנצחת חללי מערכות ישראל

  8. קציצות סלמון (צילום: דן לב, מטבח בריא לילדים, שי-לי ליפא)

    ככה מכינים קציצות סלמון שילדים אוהבים

    נראה לכם משונה? נראה שמזמן לא הייתם ילדים

  9. סלמון בתנור (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)

    סלמון מושלם בתנור

    בחיים לא יצא לכם כזה עסיסי וטעים

  10. תבשיל אורז וסלמון מהיר (צילום: siamionau pavel, shutterstock)

    המתכון היומי: אורז וסלמון ב-5 מרכיבים

    ארוחת ערב הכי מהירה בעולם וטעימה אש

  11. קציצות טונה (צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako)

    קציצות הטונה האלה עומדות לכבוש את עולמכם

    יחסי עלות-תועלת שכאלה לא מוצאים בכל יום

  12. פסטה סלמון (צילום: רותם אלון גלעדי, mako אוכל)

    המתכון היומי: פסטה אדירה בפחות מ-5 מרכיבים

    אה זה? סתם זרקנו כמה דברים למחבת

  13. פיש אנד צ'יפס (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)

    אנחנו אוכלים מטוגן יום כן יום לא. היום כן

    ולא סתם מטוגן - פיש אנד צ'יפס שהכנו בעצמנו

  14. אורז אפונה וגזר עם טונה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)

    המתכון היומי: אורז עם טונה וירקות

    מנה צבעונית, עשירה וטעימה שמכינים בקלי קלות

  15. פילה סלמון ופילאף ירקות שורש (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)

    המתכון היומי: פילה סלמון ופילאף ירקות שורש

    השף אבי ביטון עם עיקרית ותוספת בפחות משעה

  16. קציצות טונה אפויות של דודו ונטלי אהרון (צילום: נטלי לוי אהרון, המטבח המנצח VIP)

    קציצות טונה וירקות שגם אתם רוצים על השולחן

    וחכו שתשמעו מי נתן לנו את המתכון הזה

  17. קוביות אורז צלויות עם סשימי  (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)

    זאת ארוחת הערב שלנו, ואנחנו לא יכולים לחכות

    אסייתי בשנייה וחצי - ככה עושים את זה נכון

1