הררים של מילים כבר נכתבו על הדרכים השונות לאכול קרמבו, ואפילו אותנו זה מפתיע – אבל יש משהו שכולם פספסו, ובימים אלה, כשבחוץ קר והנפש בפנים סוערת (רוב הזמן סערות שמחות, סוף סוף), הוא פשוט בא בול.
ישנם אלה שאוכלים את הקרמבו פשוט ככה – קצפת ואז עוגייה; ישנם מי שמתחילים עם העוגייה ומשם ממשיכים לקצף, ובטוחים שזה מאוד מהפכני מצידם; יש את אנשי הסיפוק המיידי שמחממים את הקרמבו 10 שניות במיקרו ומיד זוללים אותו, ולעומתם את אלה שכנראה גם כשהיו ילדים היו קונים ארטיק וצועדים איתו בשקית עד הבית. אלה מחממים את הקרמבו במיקרו אבל אז מעבירים אותו לחצי שעה למקפיא, מה שמייצר ממתק חדש, צונן ואוורירי.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה
הדרך שלנו לצרוך קרמבו היא אחרת, וזה לא מקרה שאנחנו משתמשים במילה "לצרוך" ולא "לאכול". את הקרמבו שלנו אנחנו בכלל מעדיפים לשתות! איך עושים את זה? מחממים כוס חלב (אפשר במיקרו או בקלחת), מכניסים את הקרמבו ומערבבים. התוצאה היא סוג של שוקו טעים וסמיך יותר מהרגיל, מעין הכלאה בין שוקו למילקשייק, שמזכיר שוקו עם תוספת של קצפת. חוששים מהעוגייה? היא נמסה בפנים ומשתלבת במסיבה פשוט נהדר, אז הסירו חשש מליבכם.
לרוויה!