18.01.2017: בבית האירועים היפהפה '1947' התקיימה ארוחת הערב הסודית השביעית לחורף 2016-2017. השף רן שמואלי אירח את הסעודה והזמין את 80 האורחים הנרגשים למסיבה ישראלית עמוסה מאכלים. המסיבה, בופה ענקי של מגוון מטעמים, כללה ראמן ים תיכוני בהרכבה שהוגש בקערות אישיות; שולחן מרכזי עליו ירקות חווה וגבינות, לחמי שיפון ופוקאצ'ות; פסטות מהבילות עם פטריות שהוגשו מתוך גלגל גבינת גרנה פנדו; וגולת הכותרת – במחבת פאייה ענקית בקוטר של 1.20 מטר הוגשה מנת "בויאבז" – פילה דג ים עם שומרים, עגבניות, פרנו ועשבי תיבול לצד באגטים. את הערב ליווה הזמר גילן שחף.
מזנון הקינוחים הגדול כלל "הר" תותים עם מסקרפונה, עוגת תפוחים אפויה המוגשת חמה עם קרם פרש, מרנג ערמונים וקצפת, כנאפה גבן עזים ודבש, אגסים ביין לבן וגבינת סנט מור, ואקליירים מעוצבים עם שוקולד. ככה זה במטבח הישראלי – הכל מהכל, ובגדול.