הנה טעימה מכל מה שקרה בארוחה הסודית, רגע לפני שהשנה התחלפה לה. השפית אביבית פריאל ניצחה על ארוחת הערב הסודית השנייה לחורף 2016-2017 במשתה ים-תיכוני במועדון האזור. אור סגלגל רך צבע את השולחן המאורך בו ישבו 40 המשתתפים הסקרנים והרעבים. הקונספט הים-תיכוני נשזר לאורך כל הערב: סופלקי יווני, סנגריה ספרדית, חציל שרוף וכדורי לאבנה עיזים נמהלו בצעדי פלמנקו מלאי תשוקה ובמוזיקה ים-תיכונית.
ספלוני מרק ארטישוק ירושלמי וקציפת פרמז'אנו רז'יאנו, רביולי סלק במילוי גבינת עיזים, פלפלוני שושקה ממולאים בקרם גבינת בושה הן רק חלק מהמנות ששיגרה פריאל לשולחן העמוס. את הארוחה קינחה בכנאפה עם גלידת ריקוטה וזעפרן, ופבלובה מפורקת עם קרם מסקרפונה ותותים.
לעוד טעימות מעולם הארוחות הסודיות >>