צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל
מוקפץ כרובית
אחרי שאפינו וטרפנו פחמימות ללא הרף בגלל הקורונה ובזכות החג וסוף השבוע הארוך שהגיע איתו, הגיע הזמן לארוחה מעולה ובלי אף פחמימה: ביצים, ירקות ורוטב בטעמים אסייתיים. כל הכיף, מינוס האשמה
רון יוחננוב | mako אוכל
| פורסם 02/06/20
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1 כרובית גדולה (לא קפואה)
1 בצל קטן, קצוץ דק
חצי כוס אפונה
גזר, חתוך לרצועות
2 ביצים
רבע כרוב, חתוך לרצועות דקות
כפית ג'ינג'ר קצוץ
רבע/חצי צ'ילי חריף, קצוץ
לרוטב:
כף שמן שומשום/קנולה
רבע כוס רוטב סויה
2 כפות רוטב טריאקי
2 כפות צ'ילי מתוק/חריף
להגשה:
בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה:
1 מגררים את הכרובית בפומפייה או מעבד מזון.


2 מכינים את הביצים: מקשקשים את הביצים ומניחים בצד.
3 מחממים היטב ווק או מחבת, ומתחילים להקפיץ את הירקות כ-3 דקות על להבה גבוהה, למעט הכרובית. מוסיפים רוטב.
4 מוסיפים את הכרובית והביצים המקושקשות, מנמיכים את הלהבה אם יש צורך, ומקפיצים ל-4 דקות נוספות.
5 מגישים עם בצל ירוק או כל עשב תיבול שאוהבים.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב

בתיאבון!