אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, אוכל טוב, mako

ביצים ממולאות

נכון שביצים פחות או יותר מגיעות ממולאות בילט אין, אבל במקום לרוקן חלמון ולערבב אותו עם קצת מיונז ושמיר - כאן המילוי מקבל חיזוק של גוואקמולי - וכמה שזה הולך טוב ביחד. להגיש בהדלקת נר שני? אליפות

רותם ליברזון | אוכל טוב, mako | פורסם 19/12/22 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

8 ביצים

2 אבוקדו בשלים

בצל סגול

עגבנייה

חופן כוסברה

לימון

מלח

פלפל שחור

לקישוט:

צ'ילי טרי, פרוס לפרוסות דקות

2 גבעולי בצל ירוק, קצוצים דק

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הביצים 8 דקות במים רותחים. מוציאים מהמים ומצננים במי קרח. 

2 קוצצים את את הבצל והכוסברה דק, ואת העגבנייה חותכים לקוביות קטנות.

3 מועכים היטב את האבוקדו.

4 חותכים את הביצים לרוחבן, מרוקנים את החלמונים ומועכים אותם היטב. את "סירות" החלבון מסדרים על צלחת.

5 מועכים את חלמונים ומערבבים עם הירקות הקצוצים והאבוקדו. מוסיפים מיץ לימון לפי הטעם, מלח ופלפל. 

6 ממלאים את חצאי החלבונים בממרח הגוואקמולי, מוסיפים צ'ילי ובצל ירוק לקישוט, ומגישים.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

ביצים ממולאות גוואקמולי (צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako)
ביצים ממולאות גוואקמולי|צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako

בתיאבון!