-
-
הג'וקר של המטבח: פלפלים חריפים קלויים
מושלם לפסטות, לסלטים ולעוד מיליון דברים
-
מנגו בוסר ותבלין, זה כל מה שצריך לעמבה ביתית
וגם שבועיים שבהם לא תציקו לצנצנת. תעמדו בזה?
-
זה הלחמעג'ון של רותם ליברזון והוא אש
פחמימה טובה עם תערובת בשר ראויה? אנחנו בפנים
-
אין שבועות בלי קיש בטטה, אז עדיף שיהיה מעולה
המתכון של רותם ליברזון לקיש האולטימטיבי לחג
-
כולם מדברים על לחם קוטג', גילינו שממש בצדק
מאז לחם הטחינה לא הייתה הברקה כזאת
-
היום אנחנו צריכים פסטה מושחתת. את זאת
פסטה קרבונרה עם התאמות ישראליות מתבקשות
-
כמו במסעדות: השדרוג האדיר למיונז
בשלנים מעולים יודעים שאלוהים נמצא בפרטים
-
לפעמים קציצות טובות הן כל מה שצריך
וכשאומרים קציצות טובות מתכוונים בדיוק לכאלה
-
כבר חושבים על פסח: עוף בתנור ברוטב שום טרי
מתכון עונתי מהמם של רותם ליברזון
-
הטוויסט הקטן לאוזני המן שוות יותר משל כולם
ריבת חלב שהכנתם לבד יכולה לעשות את ההבדל
-
מתכון בסיסי וטעים לתבשיל פריקה
התוספת המושלמת או ארוחה קלילה בפני עצמה
-
הכי טעים ובכלום עבודה: לברק שלם בתנור
עשבים ירוקים, לימון ותנור. זה כל מה שצריך
-
ככה מכינים קציצות עוף מטוגנות שהן וואו
אנחנו מתים על קציצות עוף, אבל על אלה במיוחד
-
ביקשנו בורקס טורקי, קיבלנו חלום. הנה המתכון
והמילוי - הכי טעים שיש (בלי גבינה ובלי תרד)
-
הערב אנחנו מצפים למצוא בכל בית סיר כזה
מרק מינסטרונה טעים טעים שמכינים הכי בצ'יק
-
כל מרק ירוויח מקרוטונים שהכנתם בעצמכם
ועם המתכון הזה, הם גם יצאו לכם פיקס