בשנים האחרונות יש טרנד שמצליח לגעת בכל ענף ותחום בעולם, אנחנו כמובן מדברים על שיגעון הבריאות. ועכשיו, לאחר שנכנס לעולם הקוקטיילים העולמי, הוא עושה עליה. ב"הונולולו", הטיקי בר הראשון בארץ, משיקים תפריט קוקטיילים חדש שמבוסס על סופר פוד (מזון שעשיר במיוחד בערכים תזונתיים). 

התפריט מורכב ממספר קוקטיילים השואבים השראה ממשפחות שונות של סופר-פוד, ביניהם שילובים של עלים ירוקים כגון קייל ותרד (המועשרים בתה ירוק וג'ינג'ר), קפה בכבישה קרה המוגש על קוביית קרח משיבולת שועל וכורכום ועוד.
אחד מהקוקטיילים - Tea Time (צילום: יחסי ציבור)
אחד מהקוקטיילים - Tea Time|צילום: יחסי ציבור

צוות המיקסולוגים של המקום, יותם שילה ומוש בודניק (ספייסהאוס ודאבל סטנדרט), הרכיב את מרבית המשקאות על בסיס רום בשביל להתאים אותם לרוח של ה"הונולולו", אך ניתן למצוא בין המרכיבים גם שילוב של ג'ין, וורמוט לבן, ברנדי דובדבנים והאפריטיף הצרפתי סוז.

"הבחירה בתפריט סופר פוד היא הרצון להיות חלק מתהליך גדול יותר שמתפתח בשנים האחרונות בתרבות הצריכה", העיד שילה, "אנשים הופכים מודעים יותר למזון והשתייה אותו הם צורכים, יחד עם מודעות לאיכות הסביבה".

אחד מהקוקטיילים - Kale Mojito (צילום: יחסי ציבור)
"אנשים הופכים למודעים יותר למזון והשתייה שהם צורכים"|צילום: יחסי ציבור

בין המשקאות שבתפריט החדש ניתן למצוא: Turmeric Colada - פלנטיישן 3, קוקי אמריקנו לבן, ליים, וקרם קוקוס- כורכום ביתי (48 שקלים); קייל מוחיטו - מיץ ירוקים בסחיטה איטית, פלנטיישן 3, קוקי אמריקנו לבן, ליים, וסודה (44 שקלים); White Negroni - ג'ין בהשריית גולדן ברי, קוקי אמריקנו לבן, וסוז בהשריית תותים טריים (50 שקלים).

לצד המשקאות החדשים, במקום הפסיקו להשתמש בקשי פלסטיק לטובת קשי עמילן תירס מתכלים כפי שנהוג כיום במקומות רבים ברחבי העולם.

הונולולו. כיכר דיזנגוף, תל אביב. 03-6328155. ראשון-שבת 18:00-3:00