בסוף הערב אגב, לקראת אחת לפנות בוקר, הגיע הזמר לירון רמתי והמשיך להרים את הקהל. שולחנות הוצבו במרכז הרחבה עם פיצוחים ואלכוהול והחלה חפלה בניצוחו של רמתי עם כל המעגל הקרוב (מאה איש בערך) עד שעות הלילה הקטנות.
יאללה חתונה: צחי ורותם עושים את זה על המגרש
כשהחתן הוא כדורגלן בעברו והכלה היא בתו של כתב ספורט בכיר, לא היה לשניים ספק שאת הצילומים המקדימים הם יעשו באיצטדיון אמיתי. אחרי שקיבלו אישורים, הם נכנסו למגרש הכי יפים ומאושרים שיש ועשו סיפתח לחתונה לוהטת במיוחד
מערכת mako נשים
|
mako |
פורסם 08:13 22.11.13
השניים נישאו באוגוסט השנה בחתונה לוהטת ושמחה במיוחד, כאשר אחת ההחלטות הפשוטות ביותר היה בחירת לוקיישן הצילומים המקדימים. צחי הוא כדורגלן בעברו ורותם היא בתו של כתב הספורט הבכיר של עיתון "מעריב" יוני הללי - לכן היה זה רק טבעי שהם יצטלמו באצטדיון הכדורגל החדש והיוקרתי בנתניה. סמוך לגן האירועים בו התחתנו. השניים נערכו לזה ברצינות, ביקשו אישור מבעוד מועד להיכנס לאצטדיון לצילומים ונערכו בחולצות של כל כוכבי הליגה בארץ ובחו"ל, כולל חולצת עבר של החתן.