בגד הגוף לקוח, במקור, מעולם הריקוד, ועד לא מזמן הוא שימש את עולם המחול בלבד - אלא שבשנים האחרונות הפרימדונות של עולם המוסיקה אימצו את בגדי הגוף בחום, והפכו אותם לחלק מסט בגדי העבודה שלהן. כאשר פצצות כמו ביונסה, ליידי גאגא ובריטני החלו לענטז בהופעותיהן עם פריט הלבוש הנחשק, היה ברור שזה רק עניין של זמן עד שהמגמה תזלוג אל רשתות האופנה, ובהתאמה - לארוננו הפרטי.
מאחורי עיצובו של בגד הגוף עומד הניסיון ליצור תחושה של המשך ישיר של הגוף, מבלי שחלקי בד יפריעו לניקיון וליופי של תנועת הרקדנית בזמן הריקוד. זה נכון שרובנו לא לבשנו אותו מאז שיעור בלט בבית הספר היסודי, אבל אם מעצבי העל משתעשעים איתו ומוסיפים לו שלל אבני חן ונצנצים, גם לנו מגיע להכניס לחיינו מעט מהסטייל הצמוד-צמוד הזה.
האם המגמה מתאימה לכולן? לצערנו, בגד הגוף הוא פריט שלא קל ליישם בהצלחה. הוא לא מתאים לגבוהות - אלא אם כן הוא בעל כתפיות מתכווננות, והוא מצוי בטאבו, מן הסתם, עבור מי שמעוניינת לטשטש או להסתיר את אזור הבטן.
מי בכל זאת יכולה ללבוש את זה ולצאת בשלום? בנות נמוכות בעלות חזה קטן, או בנות חטובות במיוחד בפלג הגוף העליון. כך או כך, מי שמעוניינת ליישם את המגמה צריכה לזכור שהיא רק יוצאת לבר עם חברים - ולא עומדת להופיע מול עשרות מעריצים נלהבים, ולכן את בגד הגוף רצוי לשלב עם חלק תחתון, למשל חצאית פליסה ארוכה, או עם מכנסיי ג'ינס סקיני צמודים ליצירת אשליית מראה ארוך במיוחד.