קוקטייל לימונצ'לו (לאדם אחד)
40CC לימונצ'לו
10CC ג'ין
10CC ליקר מלון
דש סירופ אלדרברי
גרגירי רימון
מיי טוניק
הכנה:
1. כותשים את הרימון ביחד עם הסירופ בכוס קוקטייל
2. ממלאים את הכוס בקוביות קרח
3. מוזגים את שאר המרכיבים
4. מנערים בשייקר בוסטון

לימונצ'לו של מסה (ל-10 אנשים)
15 לימונים גדולים, בעלי קליפה עבה
1 בקבוקי 750 מ"ל של וודקה איכותית
1/2 2 מי סוכר

אופן ההכנה:
1. שוטפים היטב את הלימונים במים חמים, קולפים את הקליפות בעזרת קולפן ירקות ומסירים בעזרת סכין את כל שאריות הקליפה הפנימית הלבנה. שמים את הקליפות בתוך הבק', ושמים את זה שבוע באפסון.
2. בתום התקופה לוקחים סיר, שמים בו את הסוכר והמים ומחממים על אש גבוהה עד רתיחה, תוך כדי ערבוב, לכ-5 דקות. נותנים לסירופ הסוכר שנוצר להתקרר בסיר, ומוזגים את תכולת הוודקה
3. אחרי שבוע מסננים את התערובת ונפטרים מקליפות הלימון. מוזגים את הלימונ'צלו לבקבוקים נקיים ומכניסים את הבקבוקים למקפיא לקירור
4. שותים בכוסות שוט שהקפאנו בפריזר