סלט פטריות, רוקט ומוצרלה

100 ג"ר פטריות פורטבלו נקיות מרגליים והחלק השחור (שערות)
100 ג"ר פטריות ירדן נקיות מרגל קשה וקרועות ביד לרצועות
100 ג"ר פיטריות שמפניון נקיות מרגל
20 גרם פיטריות שיטאקי מושרות במים חמים לחצי שעה ( לא חייבים אותן )
2 יח' מלפפון ירוק
4 כפות שמן זית
5 כפות מיץ עגבניות
3 חופנים של עלי רוקט שטופים ונקיים
גבעול בצל ירוק

לרוטב
(מערבבים הכל יחדיו ומנערים בצנצנת סגורה או מחברים מרכיבים ובעזרת בלנדר חשמלי ידני מקציפים).

1 כף דבש
3 כפות חומץ בן יין אדום
3 כפות שמן זית
1 כף עלי כוסברה קצוצים
1 כף מיץ לימון
1 שן שום קצוצה
פינץ צ'ילי גרוס
פלפל שחור
מלח
1 כדור מוצרלה חתוך לקוביות קטנות

אופן ההכנה
פורסים את הפיטריות לרצועות עבות
צורבים את הפיטריות או מקפיצים במחבת ברזל עם שמן זית (כשהשמן מעשן) בערך כ 2 דקות ומקררים
מוסיפים את הרוטב ומניחים במקרר לחצי שעה ומערבבים מדי פעם.
חוצים את המלפפונים לאורכם ובעזרת כפית מסירים את הגרעינים ופורסים את המלפפונים לרוחבם לפרוסות דקות.
מוסיפים לתערובת הפיטריות את המלפפונים וקוביות המוצרלה וטועמים שוב לבדוק עם צריך לחזק את הטעמים
להגשה מניחים ערימה יפה של תערובת סלט פיטריות מעל האורוגולה על גבי צלחת הגשה.